Kubica 2009'un İlk Puanlarını Nihayet Kazandı

yazar:

kategori:

Türkiye GP’sini yedinci sırada tamamlayan Robert Kubica sezonun ilk puanlarını nihayet alabilmiş olmaktan memnun.

Kubica, “Sonunda puan kazanabilmek çok güzel. Bugün iyi yarıştığımız düşünüyorum. Hızım iyiydi ve hata yapmadım. Yarış oldukça zorluydu, neredeyse her zaman biri arkamdaydı ve çok yakındı. Çok küçük bir hata pozsiyonumu kaybettirebilirdi. hızı korumak da oldukça zordu. Ancak yedinci sırada yarışı tamamlamak bizim için bir ileri adımdı ve şimdi gelişimi devam ettirmemiz gerektiğini biliyoruz.” dedi.

Nick Heidfeld ise elde ettiği 11.likle hayal kırıklığına uğradı.

“Benim için bugünkü yarış bir hayal kırıklığıydı çünkü başlangıçta aracımda sorun yaşadığımda tüm şansımı kaybettim. Daha formasyon turunda aracın bir yana çektiğini gördüm ve ön lastiklerde hiç tutunma yoktu.”

“Start iyiydi ama problemlerim nedeniyle ilk virajda düz ilerledim ve birkaç araç beni geçti. ikinci ve üçüncü bölümler daha iyiydi ama puan almak için artık çok geçti. Yine de aracın genel olarak gelişmiş olması olumlu bir şey.”


Yorumlar

  1. selam millet , bmw iyi bir pilot almadikca veya kubicaya yogunlasmadikca bir verim elde edemeyecek ben bu kanaatteyim

  2. Bmw'nin hedefleri arasında bu sene şampiyonluk yok 2010 için vardı ama bilmiyorum iyice saçmaladılar Brawn gibi şampiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi

  3. Bu sene Bmw yi zirvede görmeyi çok isterdim öyle de bekliyordum ama çok büyük hayalkırıklığı oldu benim için.

  4. Beklediğim haber!!!
    Sen şampiyonluğa layıksın çok kaliteli bir pilotsun!.. seneye sırf senin için padok bileti alacağım! parayada kıyacağım….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir