Lauda: Sadece Bir Şampiyon Olacak

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Niki Lauda, Nico Rosberg ve Lewis Hamilton’ın yıl boyunca iyi bir iş yapmasına rağmen sadece birinin şampiyon olabileceğini söyledi.

Sezonun son yarışına Hamilton 17 puan farkla lider giriyor ve yarışı kazanması veya ikinci bitirmesi halinde şampiyon olacak.

Mercedes’ten Niki Luada, son yarış öncesinde iki başarılı pilotun durumunu değerlendirdi.

“Benim için her ikisi de dünya şampiyonu. Onlar olağanüstü yarışçılar. Nico Brezilya’da zekice sürdü. Yani Abu Dhabi heyecanlı olacak”

“2012 yılında ekibe ilk katıldığımda, görevim iki hızlı sürücü almak oldu. Sürekli birbirlerini zorlayan sıralama turlarında ve yarışta eşit şartlarda mücadele eden pilotlar olmasını istedik”

“Spa’da onlar er yada geç çarpışmak zorunda kaldı. Bu mücadelenin ruhunda var. Ancak Belçika’dan sonra bir daha böyle birşeyin yaşanmaması gerektiğini Nico ve Lewis’e belirttik”

“Sezon finali öncesinde onlara birşey söylemek istemiyorum. Markalar şampiyonluğunu kazandık ve şimdi onlar şampiyonluk mücadelesi verebilir. Hiçkimse buna müdahale edemez”

“Takım her iki aracıda normal şekilde sağladı. Burada onları galibiyet şansı eşit. Her ikisi de kazanmak istiyor ancak sadece bir şampiyon olacak”


Yorumlar

“Lauda: Sadece Bir Şampiyon Olacak” için 6 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Farkeden olmamıştır muhtemelen. Resimde el sıkışma hareketine bakın ellerin konumuna. Ben bunu hayatımda çok kullanırım. birisinin elini sıkarken eliniz üstte olursa karşınızdaki insanın bilinçaltına ben senden daha üstünüm mesajı verirsiniz ve Hamilton’un el konumuna bakın.

    1. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
      Alonso.Diaz #ForzaJules

      Ilk defa boyle bir sey duydum. Bilgilendirme icin sagol 🙂 .

      1. Adam vucud dılını kullanıyor…Ezık de her yerde ezık 😀

        1. Kendımle Takımımla gurur duyuyorum…Vettel,Rıccıardo,vergne,kvyat gıbı adamlar cıktı bu takımdan…Sende inşallah takımınla bır gun gurur duyarsın…

          1. Aferın sana…

    2. Strong_Union avatarı

      Haklısın çok doğru bir tespit ama bu genelde siyasiler arasında dikkat çeken bir hareket sporda çok takılacağını sanmam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir