Ricciardo, Vettel’le Son Yarışında İyi Bir Mücadele Umuyor

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, Red Bull’dan ayrılacak olan Sebastian Vettel ile takım arkadaşı olarak son mücadelelerinde iyi bir mücadele etmelerini umuyor.

Vettel gelecek sene Ferrari adına yarışacağı için Abu Dhabi’de takımı adına son kez yarışacak. Bu Ricciardo – Vettel ikilisinin de Red Bull kadrosu olarak son yarışı olacak.

Bugünkü antrenmanlarda Vettel’in arkasında kalan Ricciardo “Takım emri olacak mı bilmiyorum, belki onun isteğini yapmazlar! Şaka bir yana bugün rekabetçiydi ve umarım podyumun son basamağı için mücadele ederiz. Bu onunla mücadelede güzel bir son olur. Red Bull’a vedasında podyuma çıkarsa bu kendisi ve takım için güzel olur.”

“Planladığımız tüm turları attık. Bu önemli bir şey ve her iki lastikle de uzun sürüşler yaptık. Bu yüzden planladığımız her şeyi yaptık. Normal bir cuma akşamı olacak. Verilere bakacağız ve neler yapabileceğimizi öğreneceğiz. Açıkçası Mercedes’ten bahsetmeyeceğim bile. Onlar şampiyonluk için savaşıyorlar bu yüzden onların gitmesine izin vereceğiz. 3. sıra için mücadele ise her zamanki gibi yakın görünüyor.”

“Strateji konusunda kesinlikle bir şeyler yapmaya çalışacağız. Süper yumuşak lastiklerle çok hızlı tur atmadık ancak pazar günü ne kadar hızlı olabileceklerine baktık. Sezonun son yarışı olacak ve diğerlerinden daha heyecanlı olan insanlar olabilir. Bu yüzden strateji işimize yarayabilir.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo, Vettel’le Son Yarışında İyi Bir Mücadele Umuyor” için 3 yanıt

  1. Açıkçası Mercedes’ten bahsetmeyeceğim bile. Onlar şampiyonluk için savaşıyorlar bu yüzden onların gitmesine izin vereceğiz. cümlelerine çok güldüm.

  2. sende anladın vettelin aracı düzeldi geri kalmaya başladın ama sezon bitti ne yazıkki … kurtuldun yani ric,do

    1. şu an puan farkı 55, eğer ilk yarış rbr diskalifiye edilmemiş olsaydı 73 olacaktı. ricardo 3 yarış kazandı.. ve son beraber bitirebildikleri 7 yarışın sadece 2 sinde vettel önde. vettele düşmanlık için söylemiyorum bunları, ricardoyu asla küçümsememen için söylüyorum, çünkü o çok büyük bir yetenek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir