Alonso, Ferrari’nin Geride Kaldığını Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, bugünkü 2. seansta sadece 2 tur atabilmesi nedeniyle Ferrari’nin sıralama seansına rakiplerinden geride katılacağını kabul ediyor.

Alonso, 2. seansın daha başında yaşadığı elektrik sorunu nedeniyle sadece 2 tur atabildi.

Alonso “Yas Marina’da 2. antrenman seansına katılma fırsatını kaybetmemiz çok kötü oldu. Çünkü hafta sonunun nasıl geçeceğini gerçek manada bu seansta anlayabilirdik.”

“2. turumda araç beklemediğimiz bir şekilde durdu. Pist görevlileri aracı zamanında pit alanına döndürmemiz için ellerinden geleni yapsa da mekanikerlerin çalışması beklediğimizden uzun sürdü.”

“İlk seansta programımızı tamamlamayı başardık ve araç beklediğimiz gibiydi ancak sıcaklık sıralamalarda ve yarışta daha yüksek olacak. Bu da ilk seansta topladığımız verilerin alakalı olmayacağı anlamına geliyor.”

“Bu yüzden yarın 3. seans da faydalı olmayacak bu yüzden karanlıktaki ilk turumuzu sıralamalarda atacağız.”

“Çok iyi hazırlanamayacağız ancak aynı zamanda her zamanki gibi elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.


Yorumlar

“Alonso, Ferrari’nin Geride Kaldığını Kabul Ediyor” için 5 yanıt

  1. gider ayak Alonso hep sorunlarla uğraşmakta traji komik şekilde.

  2. Herif resmen bu sene ferrariyi sirtinda tasidi macaristan gp yi falan nerenle izledin azicik saygili olun su adama

    1. alonsoyu sevmesem de adam her zaman agresif bir pilot her zaman yarışı sever ve asla durmaz ispanyol kanından kaynaklı sanırım altında ne kadar kötü araba olsada hep hırslı agresif ve bencildir…Ayrıca ne kadardır formula 1 i takip ediyorsun bilmiyorum ama hamilton-riccardo-bottas-raikonen-hulkenberg ve hatta button gibi pilotlar varken rosbergi 3 pilot arasına alman çok şaşırtıcı gerçekten rosberg iyi bir pilot ama hızlı bir pilot değil ezici değil savunması kuvvetli değil sadece teknik detayları çok iyi biliyor ve strateji konusunda iyi ancak buttonı kötü bir pilot olarak görsende bunları rosbergten çok daha iyi

  3. olamaması? hahahahha, altında mercedesi olan rosberg bile agresif OLAMIYORKEN (ki bu rosbergden kaynaklanan bir şey hamiltonun ne kadar agresif olduğunu gördük) her gaza bastığında önü dans eden bir araçla nasıl agresif olabilsin alonso, önünde araç varken onun türbülansında nasıl atak yapabilsin. ki yine de o araçla maksimumu çıkarıyor.

  4. Bu elektrik sorunları yarışta Hamilton’un başını yakabilir.En sevmediğim sorun ve v6lar sadece bu yüzden bile nefret edilebilecek düzeyde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir