Button: Bu Son Haftasonum Olabilir

yazar:

kategori:

Jenson Button eğer önümüzdeki yıl için bir koltuk bulamazsa Abu Dhabi’de F1’e elveda demeye hazır olduğunu söyledi.

“Henüz 2015 için bir ajandam yok, tek bildiğim burasının yılın son haftasonu olduğu, belki de F1’deki son haftasonumdur.”

“Eğer üç ay önce bunu sormuş olsaydınız bunun asla olmayacağını söylerdim, 15 yıldır buradayım! Ancak bazı zamanlarda diğer seçeneklerinize bakmalısınız.”

“Japonya’dan öncesi biraz aldatıcıydı, ancak gözünüzü farklı mücadelelere açtığınızda Formula 1’in tek yer olmadığını hemen anlıyorsunuz. Dışarıda çok fazla eğlenceli şeyler var. Şu an yarışmaktan keyif alıyorum, kariyerim boyunca araç içinde olmaktan mutlu oldum ve hala bu böyle.”


Yorumlar

“Button: Bu Son Haftasonum Olabilir” için 9 yanıt

  1. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    çok ayıp ediyoruz bu iki pilota da. son yarışa kadar söylenmez mi kimin kalacağı kimin gideceği. adamlarda profesyonel yani gider takım bakarlar f1 olmazsa gider başka bir seride iş bakarlar. yazık oldu bunca geçen zamana. iki pilottan birinin son yarışı kimse bilmiyor hangisinin ki. button dediğimiz adam bir şampiyo pilot ve son yarışı mı değil mi bilmeden ayrılacak belki de. yazık gerçekten ayıp ettik Mclaren takımı olarak.

  2. adam bitmiş durumda..

    psikolojisi yerle bir umarım kalır..

  3. F-one-Driver avatarı

    Aynı şeyi perez e de yaptılar, hadi perez yolun başında ve sponsoru bol, button a bunu nasıl yaparsınız arkadaş, otur konuş niye kararını söylemiyorsun pilotlarına ve işin b*kunu çıkarıyorsun, çok ayıp ediyor mclaren, button kalır veya kalmaz ama son yarış oldu hala veremedikleri karar ile mclaren karaktersizlik göstermeye devam ediyor, button devam etse bu sefer magnussen e yazık olacak…

  4. Mclarene yakısmıycak sekılde kazık attılar…

  5. bu adama bunu nasıl yapıyorlar yazıklar olsun , kendini defalarca kanıtladı . bana göre gridin en hızlı pilotu hamiltonla bile kafa kafaya sezon gecird. Mclaren yanlıs politikalar uyguluyor , ayıptır

  6. Bir sene daha yarışmayı hakediyor. McLaren seneye iki şampiyonla yarışmalı.

  7. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Ben McLaren’nin yerinde olsam tekrar risk alıp Vandoorne takıma alırdım.

  8. Bir sezon daha yarışmalı inşallah göndermezler. Honda ile sürmeyi çok istiyor ona bu şansın verilmesini isterim.

  9. Bir Button’cu olarak söylemiyorum ama Button giderse Mclaren çok şey kaybeder gibime geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir