Hamilton, Brawn'ı Gümüş Renge Boyamak İstiyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, yeni McLaren aracının bir kazanan araç olmadığını keşfetmesinin ardından kendisini patlamaya hazır bir volkan gibi hissettiğini açıkladı.

24 yaşındaki pilot, geçen sene kazandığı ünvan ile spordaki en genç şampiyon oldu ama bu seneki aracı ünvanını koruması için yeterli değil.

Bild’e konuşan Hamilton: “Daha ilk üç yarışın ardından oldukça canım sıkılmıştı”

Geçen senenin şampiyonu, Stuttgart’ta, MP4-23’ün Mercedes-Benz müzesine koyulduğu yerde röportaj veriyordu.

İngiliz pilot, MP4-24’ün kazanabilen bir araç olmadığını ancak bir ay öncesinde kabul ettiğini belirtti.

Hamilton: “Beklentileriniz çok yüksek ve bu beklentileri tam anlamıyla karşılamakta yaptıklarınız konu değil. Hayal kırıklığı inanılmaz; patlayabilirsiniz, volkan gibi. Ama bunu içimde tutmak ve içimi kemirmesi gerekiyor.”

Hamilton, beklentilerinin İspanya GP’de zayıfladığını sonrasında da biraz rahatladığını söyledi.

Hamilton: “Yeni bir amacım var. 10 yarış kaldı ve bazı yerlerde Jenson Button’a meydan okumak istiyorum. Onu yenmek istiyorum, ya da en azından bir podyum almak istiyorum. Sonrasında sezonum kurtarılmış olacak.”

Kendi aracını tasarlama şansı olduğunda ne yapacağı sorulan Hamilton: Brawn’ı alır, zaten süper Mercedes motoru var, KERS’îmizi ekler ve gümüş renkle boyardım”


Yorumlar

  1. Brawn ın arkasında mercedes desteği var.mercedes motoru brawn şasisine cok uygun bu yüzden mükemmel bir paket olmuş.mclaren 2009 için yeni bir şeyler yapamazsa mercedesin desteğiyle hamiltonu brawn da görebiliriz.Ancak mclarenin geri döneceğini düşünüyorum.eskiden mclarenin hep dayanıklılık sorunlarını gördüm bu sene ilk kez hızlı bir otomobil yapamadılar.tarihinin en kötü sezonunda bari 1 yarış kazanalım.

  2. button ve brawn'a sporu sikici hale getirdigi icin ben de gicik oluyorum acikcasi 🙂 (daha onceki sezonlarda sempati duymama ragmen) ancak button'in kendini bilmez veya antipatik, ukala vs kotu bir hareketine, aciklamasina, fazlasiyla polemiklerin icinde olduguna denk gelmedim. biraz saygili olalim lutfen.

  3. bi dakika kim kendını bılmez laflarımıza dıkkat edelım lutfen buttonun ben bugune kadar hıcbır kendını bılmezlıgını gormedım takımlarımzn becerksızlıgını brawn pılotlarına yukleyerek mı kurtulyrsnz cok yanlıs button yıllardır gerılerde hıc haketmedıgı araclarla yarıstı o muthıs bır yetenk sımdı hakettıgı yerde cekememez tavırları bır kenara bıraklım button adam gıbı adam

  4. hamiltonun sadece o eski meydan okumalarını şu kendini bilmez button a haddini bildirmesini özledim

  5. hamiltonun sadece o eski meydan okumalarını şu kendini bilmez button a haddini bildirmesini özledim

  6. kaan kaanhan avatarı

    "Kendi aracını tasarlama şansı olduğunda ne yapacağı sorulan Hamilton: Brawn'ı alır, zaten süper Mercedes motoru var, KERS'îmizi ekler ve gümüş renkle boyardım"
    başarılı olan araç orasından burasından mutlaka kopya edilir, Lewis kısa yoldan halletmiş işi 😛

  7. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Gümüşte yakışırdı:)) olmazsa çıkartalım kersi artık yeni bir araç yapsınlar 09 için:)

  8. Güzel açıklama yapmış 🙂

  9. Hamilton'da yavaş yavaş olgunlaşıyor, eminimki 1-2 seneye kadar Hamilton'da tam anlamıyla komple bir pilot olacak…

  10. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bu acıklama harbi komik olmuş ::) Hamiltonun derdi brawn gp lerin otomobili alıp yarısmak anlasılan bu 2010 sımdıden dusunuyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir