Brawn: "Şampiyona Henüz Bitmedi"

yazar:

kategori:

BrawnGP şu anda şampiyonluk için favori ama patron Ross Brawn, takımının henüz şampiyonluğun cepte olduğunu düşünmediğini belirtti.

Jenson Button’un şu anda 26 puan farkla lider olmasına rağmen Brawn, yine de işlerin tersine dönüp şampiyonanın şeklinin değişebileceğini düşünüyor.

Türkiye’de Button’un aldığı zafer sonrası şampiyonluğu düşünmemenin zor olup olmadığı sorulan Ross Brawn: “Bunu düşünmemek zor değil”

“Asla yapmazsınız. Bu tip düşüncelere bağlanmazsınız. Çünkü her ana her şey olabilir. Yarış dışı kalmak veya basşa bir etken.”

“Bunu yapmadığımız Ferrari’deki üç senemde gerçekleşene kadar o düşüncelere kapılmadık”

Button’a şu an için önerisinin ne olduğu sorulduğunda Brawn: “Dürüst olmak gerekirse önerim, yaptığı şeyi devam ettirmesidir. Pazar günü biri bana şunu sordu: ilk virajda (pilotlarınızın) ne yapmaları gerekiyor… Ve ben dedim ki bunu onların akıllarına soktuğumuzda sorun yaşarız. Bu yüzden yapabileceğiniz tek şey onları yalnız başına bırakmak”

“Eğer hatalar yapmışlarsa, oturur ve ne yapmanız gerektiği üzerine çalışırsınız. Ama aksi takdirde onları yalnız bırakmalısınız. (Button) çok iyi sürüyor, performansına etkim olamaz”


Yorumlar

  1. sizlere katılıyorum o kadar sinsi bi herifki güya mütevazi cevap veriyor sen babana yıttur f1 in tarihinde görülmemiş bir izlenme oranı düşmesi var ve bunu istanbul parkta bile bir çoğu nasıl olsa button kazanır ne işim var diye gitmedi.hem button böyle giderse yada götürülürse tvden de azalma olması kaçınılmaz.inşallah bi aksilik çıkarda barrichello şampiyon olur.

  2. Ross Brawn belkide F1'in en iyi takım patronu ferrari ve Brawn gp de yaptıklarına bakılırsa büyük işler başarıyor.Aklınca F1 2009 bitmedi diyo ama (allah korusun)Button'a bişey olursa uzun süre şampiyon barichello yada vettel şampiyon olur.

  3. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    Brawn Gp isterse test pilotlarınla çıksınlar o araçlarla sezonu şimdiden bitirdiler ama suç Brawn gp de değil tam tersine bu kadar kısık olanakla bu kadar iyi bir takım oluşturmak çok zor birşey.Tek suçlu Mosley ve Fia

  4. Ross Brawn aklınca temkinli ve rakiplerine saygı duyan bir açıklama yapmaya çalışmış ama herkes biliyorki Allah korusun Buttonun ayağı falan kırılıp ya da benzeri kötü talihsizlikler yaşamazsa şampiyona artık bitti,birkaç yarış sonrada f1 in izlenme oranlarının tarihin en düşük izlenme seviyelerine düşeceğine eminim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir