Irvine: Hamilton Şampiyonluğu Düşünmemeli

yazar:

kategori:

Eski F1 pilotu Eddie Irvine, şampiyonluk mücadelesinden çifte puan kuralına gündemdeki birçok haberi değerlendirdi.

Irvine “Son yarışta verilecek 50 puan çok fazla. Tabi ki Lewis’in bir avantajı var. Matematiksel olarak şansı daha yüksek. Ama herşeyden önce yarışın ilk bölümünü sorunsuz geçmeli.”

“Nico ve Lewis birbirleriyle iyi bir mücadele içerisindeler. Kim şampiyon olursa olsun her ikisi birden şampiyonluğu haketmiş olacak. Nico son yarışlarda iyi işler yaptı. İnsanlar Lewis’in daha hızlı olduğunu söylemesine rağmen o inanılmaz bir başarı elde etti.”

“Umarım çifte puan yarışın sonucu etkilemez. Yoksa bu yıllarca tartışılacaktır. Bildiğim kadarıyla gelecek yıl bu kuralın kaldırılması bekleniyor. Bu çok aptalca bir kural. Muhtemelen ilk ve son kez göreceğimiz bir kural. Umarım bu çifte puan nihai sonucu etkilemez”

“Bence bu kural hiç adil değil ve çok aptalca. Tenis veya futbolun son 10 dakikasında atılan her sayının puanını iki katına çıkarıldığını bir düşünsenize ? Bence bu aptallık”

“Eğer Lewis şampiyonluğu düşünmeye başlarsa o zaman zaman kaybeder ve bu onun işine yaramaz. Bunu her zaman ki gibi sıradan bir yarış olarak görmeli”

“Dürüst olmak gerekirse şampiyonluğu kimin kazandığı umrumda değil. İkisi de büyük sürücüler ve farklı yaklaşımları var. Ama aralarından sadece birisi şampiyon olacak” dedi.


Yorumlar

“Irvine: Hamilton Şampiyonluğu Düşünmemeli” için 2 yanıt

  1. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Galibiyet sizin olsun şampiyonluk Bizim 😀 😀

  2. Irvine’e tamamen katılıyorum eğer ki şampiyonluğu düşünmeye başlarsa işte o zaman kaybeder Lewis

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir