Bottas: “Hedefimiz Hala Ferrari’yi Yenmek”

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas, sezonun son yarışı Abu Dhabi’de Mercedes’lerin hemen arkasında yer almalarına rağmen asıl hedeflerinin Ferrari’yi mağlup etmek olduğunu söyledi.

Williams takımı sezonun ikinci yarısındaki yükselişiyle birlikte şampiyona için önemli puanlar kazandı ve Ferrari’yi geçerek 3. sıraya yükseldi. Ferrari’nin 44 puan önünde yer alan Williams, sezonu bu şekilde tamamlamayı umuyor.

Bottas “Güzel bir sıralamaydı ve seansın sonundaki turda araç gerçekten çok iyiydi. Çok iyi hissettim. Felipe bugün çok hızlıydı bu yüzden onu yenmek kolay değildi.”

“Yarışta daha öncelerde de gördüğümüz gibi Mercedes daha fazla avantaja sahip olacak. Ancak hedefimiz mümkün olduğu kadar yukarılarda tamamlamak olacak. Bir şey olursa tabi ki performansımız olacak ve ilerleyeceğiz.”

“Benim için şampiyonada maksimum gelebileceğim nokta 4.lük. Takım için ise hedef 3. sırayı garantilemek ve yarın hedefimiz bu olacak.” dedi.


Yorumlar

“Bottas: “Hedefimiz Hala Ferrari’yi Yenmek”” için 7 yanıt

  1. neden ferrari

  2. bottasın basın toplantısında suratı bir garip parlıyordu 😀 bana mı öyle geldi anlamadım gözüme erkek gibi görünmedi pek 😀

    1. haydaaaaa 😀

  3. MyN1Fernando avatarı

    Net olarak en hızlı 2.araçsın.Çoğu sıralama turunda pol alabilecek kadar hızlı gözüküyorsun.Ama hala takımlar şampiyonasında 4.sıraya düşmekten korkuyorsun.Üstelik rakip takım 5.likten öteye gidemiyor sıralamalarda.Kabul Williams sempatik gözüküyor ama daha kötü yarışılamazdı bence bu araçla.Pilotların yetersizliği mi dersiniz yoksa başka bir şey mi orasını bilemem ama Williams aracının hızına göre gerçekten başarısız bir sezon geçirdi.Red Bull’un pit duvarı harika stratejilerle 3 galibiyet kazanırken Williams’ın galibiyetinin olmaması çok kötü.

    1. bu yükseliş seneyede devam edermi bilmem ama buseneki şanşı kullanamadılar. ama motor olarak ferrari ve reno biraz olsun mersedese yaklaşa bilirse işleri zor şasi olarak.

    2. ReyizHamilton avatarı
      ReyizHamilton

      aynen öyle spa da almaları lazımdı

    3. Red Bull dediğin gibi strateji ve pitlerde çok iyi. Williams da bu ikisinde resmen berbat. Araçları DF aracı olmadığı için de çok kaybettiler tabi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir