Button Yarıştan Ne Bekleyeceğini Bilmiyor

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Jenson Button, cuma günkü antrenmanlarda çok fazla sürüş yapamaması nedeniyle 8. sıradan başlayacağı Abu Dhabi GP’de neler yapabileceğini bilmediğini söyledi.

Button “Bugün 6.lık için iyi bir fırsata sahip olduğumuzu düşündüm ancak sonunda 0.070 sn yavaş kaldık. Pist sıcaklıkları düştükçe yol tutuşu kaybediyorsunuz ve ne tarafta yol tutuşu olacağından emin olmuyorsunuz.”

“Son turumda 8. virajda lastikleri kilitledim. Sağ ön lastik kilitlendi ve bu oldukça olağan dışı bir şey. O yüzden o virajda iyi değildik.”

“Yarına bakacak olursak yarış performansımızın nasıl olacağını bilmiyorum çünkü cuma günü çok fazla sürüş yapamadım. Nerede olacağımızı bilmiyorum ancak eğlenmeyi planlıyorum. Kesin olan bir şey var ki piste çıkıp araçtan maksimumu alacağım. Düne bakarsak performansımız iyiydi.” dedi.

Kevin Magnussen “Dürüst olmak gerekirse biraz hayal kırıklığı yaşıyorum. Biraz trafik vardı ancak 2. seansta aracın arka tarafında çok sorun yaşadım. Çok fazla yol tutuşu yoktu. Dün daha iyi gibiydi bu yüzden nedenine bakmalıyız.”

“Yarış performansımız ise umut verici. Cuma günü ana lastiklerle yarış performansımız fena değildi. Bu yüzden yarışta sert lastikler ana lastiğimiz olacak. Yarın maksimumu çıkarmaya çalışacağız.”

“Her zaman olduğu gibi hedefimiz mümkün olduğu kadar fazla puan toplamak olacak.” dedi.


Yorumlar

“Button Yarıştan Ne Bekleyeceğini Bilmiyor” için bir yanıt

  1. Button ayrılır ayrılmaz ama herih formula 1 dehası gibi oldu artık. bence kesinlikle mclarende kalmalı magnusen’den çok daha hızlı birisi yaşına rağmen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir