Hamilton: "Hâlâ İyi Kullanıyorum"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, bu sene McLaren ile puan almakta güçlük çekmesine rağmen şampiyonluğu kazandığı geçen sene kadar iyi sürdüğüne inanıyor.

Sın dünya şampiyonu Monako ve Türkiye’de ard arda iki defa sıralamaların ilk seansında elendi.

Hamilton: “Rekabetçiyim, bu yüzden zor bir gün geçirirken bunu hissedersiniz ama hayatınızda başka günler olacaktır ve kalıp mücadele etmeniz gerekiyor.”

“Elimizden geldiği kadar zorluyoruz. O kadar fazla görmeyeceğiniz şey, gerçekten iyi sürüyor olmanız. Gerçekten iyi bir yarış çıkardım, keyif aldım ama 13. bitirdim.”

Hamilton, ilk günden beri aynı sorunların devam ettiğini de belirtti.

Hamilton: “Geçen senelere kıyasla korkunç bir sene geçirdik. Harika bir takıma sahibim, aracı bir araya getirebilmek için her sene sıkı bir şekilde çalışan zeki, akıllı insanlar var. Bu yüzden bu pakedi getirmek için hepimiz birlikte çalıştık”

“Ne yazık ki kural değişiklikleri ile birlikte işi doğru yapmadık ve diğerleri yaptı. Harika bir motormuz varken, aracımız hızlı virajlarda iyi değil”

“Alışma meselesi değil bu. Buna alışırsınız ama aynı sorunları daha ilk günden beri yaşıyoruz. Ne kadar çalışıldığına, ne kadar gelişimin devam ettiğine inanamazsınız. Bunu pistte pek göremeyeceksiniz.”

“Başta 3 saniye uzaktaydık ve şimdi 1,5 veya o civarda uzağız. Yani çok zaman bulduk ama bu bize çok paraya mâl oluyor. Dünyada da çar çur edeceğimiz o kadar büyük paralarımız yok. Bu yüzden herşeyi bir dengede tutmamız gerekiyor.”

Dünya şampiyonu İngiliz pilot, 2009 senesinin bir defalık olduğunu; McLaren’in gelecek sene tekrar adaylar arasında olacağını göstereceğine inanıyor.

Hamilton: “24 yaşında olmama gerçekten minnet etmeliyim. 6 yaşımdan beri hayalim olan Formula 1’deyim”

“Favori takımımda, en iyisinde, sürüyorum ve hepimizin inişleri ve çıkışları olacaktır. Diğer pilotlar kötü seneler geçirmişti, bu yüzden bir sonraki iyi seneleri dört gözle bekliyorum”


Yorumlar

  1. Benim anlamadığım bir insan nasıl bu sezon button'u tutabilir?
    ben şahsen BMW böyle bir şampiyonluk yarışında (hileli bence) lider olsaydı bu kadar abartmazdım takımımdan desteğimi çekmezdim ama oraya buraya yorum yapmazdım… ki yapanlarında sonradan görme oldukları hakkında bilgi sahibi oluyorum

  2. Tolga Yiğit Onar avatarı
    Tolga Yiğit Onar

    Mclaren in seneye geri denöceğinden eminim.

  3. benim demek istediğim hamilton çıkıp da başka takımlar hakkında konuşmuyor her ne olursa olsun bu takımda olduğu sürece takımına sahip çıkıyor.Alonso napıor her röpörtajda ferrari'den bahsediyor fakat ortada ferrari başarısı yok!!Alonso'yu sevsem bu tavırlarından hoşlanmıyorum

  4. button geldi gözümün önüne.2007'de de button 13.olmuştu türkiye'de ama bu sene tersine döndü olay.(gerçi hami 1.değildi o sene ya neyse)

  5. mpalmer, alonso öyle konuşsun diyorsunda, adam 2008'de de bu durumdaydı ve 2008 den beri Hamilton'ın dediği gibi, hep limitlerde sürüyor. Ne kadar iyi pilot olursanız olun aracınızın izin verdiği kadar hızlısınızdır. Bu olayın Alonso Hamilton veya başka biriyle alakası yok, kim dünya şampiyonu olarak bir takıma gitmişse ve o takım ona 2 senedir rekabetçi bir araç vadedip hep orta sıra aracı veriyorsa, pilot ne yapsın? İşte anca sonuna kadar zorlayıp 10. 13. falan olur, şans yanındaysada 5. veya 8.

  6. alonso da böyle konuşsa keşke

  7. ne güzel konuşmuş heal olsunn hepsinin inişi çıkışı olacakdır demişş helal

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir