2014 Abu Dhabi GP: Rosberg ve Hamilton’ın Tur Karşılaştırması


Yorumlar

“2014 Abu Dhabi GP: Rosberg ve Hamilton’ın Tur Karşılaştırması” için 5 yanıt

  1. Hep Lewis’in tek turda muthis hizli bir pilot oldugunu soylerdik, ancak bu sezon gorduk ki Rosberg’de tek turda oldukca iyi bir pilot, adam Pol sampiyonu oldu sonucta.. Schumi zamaninda Rosberg’in iyi pilot oldugunu soylerdimde kimse inanmazdi. Ayni zamanda Rosberg’in Mercedes icinde kayirildigini savunmakta sacmaligin daniskasi. Mercedes istese bunu cok onceden aracin herhangi bir yerinde kimsenin farkedemeyecegi bir ayarla hallederdi. Evet Lewis iyi ve hizli bir pilot, ancak Rosberg’de burun kivirilacak pilot degil kanimca..

  2. rosberg iyi tur atamamış. hamilton çok tedirgin sürmüş. baskı altında kötü olduğunu daha önce de söylemiştim. hamilton’ın normal şartlarda rosberg’in bu turuna karşı atacağı fark 0.3 🙂

    bu şampiyonluğu bir alsa seneye uçacak ve daha da az hata yapacak. ama biraz daha özenti olup pist dışında saçma sapan hareketler de yapacak. hadi bakalım.

    1. Rosberg in hakkını vermek gerekir bir pilot 11 pol alıyorsa burada saygı duymak gerekir açık bir sekilde net bir farkla Hamilton ı mağlup etti.
      Ama halen düsüncelerim aynı yarış performansı bambaşka bir hadisedir ben Rosberg in yarış performansında Schumi dönemi de dahil hiç parladığı bir yarıs olduğunu görmedim aradaki fark hep bir sekilde kendisini gösterdi Rosberg mekanik v.s nedenlerle fazlada puan toplasa işin teknik kısmında işler hiçde öyle değildi.

      1. Hay allah ben genel olarak yazacaktım yanlış basmısım pardon.

  3. rosberg güzel tur atmış cidden

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir