Haug: "Kovalainen, İyi Performans Göstermeli"

yazar:

kategori:

2009 sezonu sonrasında da McLaren’e ait olup olmadığı Heikki Kovalainen’in göstereceklerine bağlı.

Bu mesaj, McLaren’in motor tedarikçisi Mercedes-Benz’den Norbert Haug’a ait. Geçen günlerde McLaren’de bir pilot değişikliği olacağı ve gelecek aday için en güçlü ismin de Nico Rosberg olduğu öne sürülmüştü.

Auto Motor und Sport, 27 yaşındaki Kovalainen’in koltuğunu Haug’a sordu:

Haug: ” Formula 1, sert bir müsabakadır. Heikki de biliyor ki bu iş tamamen performans ile ilgili. Her bir yarış bitirişine ve her bir ondalığa (0,1 sn) bakıyoruz.”

Anlaşılan o ki Kovalainen’in geleceği için henüz herhangi bir karar alınmamış. Şimdiye kadarki durumda Kovalainen genellikle Hamilton’un gerisinde kaldı ve önemli anlarda yaptığı hatalar nedeniyle eleştirildi; sonuncusu Monako’da kazası.

Bununla birlikte Haug, pilotları konuşmak için henüz erken olduğunu da ekledi. Haug: ” Şu anda sadece, aracı daha hızlı hale getirmeye yoğunlaşmış durumdayız. En büyük sorun bu.”


Yorumlar

  1. rosbergde yi pilot sutilde.kovaleinen tamam bu sene otomobil performans olarak kötü ama gecen senede öyleydi.hamiltonla kıyaslanamıyor bile.Mercedes otomobilin gelişmesi gerektiğini biliyor.Bence ilk önce otomobil geliştirilmeli yoksa hamilton bile Brawn a geçebilir.aynı eleştiriyi barrichello icinde yapabilirim.iyi bir aracı var ama buttonun yarısı kadar iş yapıyor.

  2. Ben Pedro De La Rosa'yı istiyorum. 😀 McLaren'in daimi alternatif pilotudur. Mutlaka her yarışta da puan alır. Bu sene için idare eder Pedro.

  3. hakan alık avatarı

    doğrus ben de sutili istiyorum.agresif yapısı hoşuma gidiyor.yavaş pilotların arkasında kalıp buna razı olan pilotlardan hoşlanmıyorum.sutil yarış dışı kalıcağını bilse bile o son hamlesini yapar.

  4. Bence Maclarene Sutil gelmeli. Eğer Rosberg Gelirse Sıkıntı Olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir