Wolff, Rosberg’in Sportmenliğini Övdü

yazar:

kategori:

Mercedes’in Motor Sporları Patronu Toto Wolff, Abu Dhabi’de Lewis Hamilton’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından karmaşık duygulara sahip olduklarını söyledi.

Hamilton sezonun son yarışı Abu Dhabi’yi kazanarak şampiyonluğunu ilan ederken Rosberg 2. sırada götürdüğü yarışta ERS ve turbo sorunlarıyla iyice yavaşladı ve 14. sırada yarışı tamamladı.

Yarışın ardından Rosberg podyuma çıkacak olanların yanına gelerek Hamilton’u kutladı.

Wolff “Acı tatlı bir sonuç oldu. Nico harika bir start alamadı ancak harika bir sportmenlik sergiledi. Bir çok yeni taraftarı olacak. Ve Dünya Şampiyonu olmayı hak eden bir Dünya Şampiyonu’muz var.”

“Nico muhtemelen sahip olabileceği en güçlü takım arkadaşına sahipti. Nico normalde Lewis’in güçlü olduğu sıralamalarda daha fazla puan kazandı. Mücadelenin devam etmesini bekliyoruz.” dedi.

Lewis Hamilton’la yapacakları anlaşma görüşmeleri için Wolff “Uzun zamandır Lewis ile anlaşmak istiyoruz. O takıma çok uyuyor. Yarın uzun gecenin ardından uyandığında anlaşma konusunu görüşeceğiz.” dedi.


Yorumlar

“Wolff, Rosberg’in Sportmenliğini Övdü” için 3 yanıt

  1. Hamilton taraftarıyım ama rosbergin sorununda takımın telsizden çok normal konuşması dikkatimi çekti. mercedes alman elbette ama daha çok işin reklam kısmını düşünüyor. hamilton elbette haketti şampiyonluğu ki 11 kez kazandı. ama totoş insanları şüphelendiriyor.

    1. Rosberg’in mühendisinin tarzı o. Adam dünya ölüp gitse ” Tamam nico ölmek üzereyiz , ama arka lastikler çok ısındı. Arkalara dikkat et” diyecek tarzda biri.

  2. Hamilton o uzun geceden taa yarın akşam uyanır. Malum uzun sürebilir 😀

    Wolff’e de kapak oldu heralde sonuç. Adam çifte üzüldü, hem kendi pilotu şampiyon olamadı, hem araçlarından birisi sorun yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir