Formula 1 Dünyası 2010 Giriş Listesini Bekliyor

yazar:

kategori:

Formula 1 dünyası son yıllarda sporda yaşanabilecek en büyük günlerden birine hazırlanıyor. Herkes FIA’nın açıklayacağı 2010 Dünya Şampiyonası giriş listesini bekliyor. Şimdi tüm gözler mevcut takımlardan kaç tanesinin lisetede yer alacağına çevrildi.

FIA başkanı Max Mosley, Londra’da dört FOTA temsilcisi (Ferrari’den Stefano Domenicali, Brawn GP’den Ross Brawn, Red Bull Racing’ten Christian Horner ve Toyota’dan John Howett) ile buluşarak takımların sporda kalacağından emin olmak istedi. Ancak iki taraftan da konu hakkında bir açıklama gelmedi.

Şimdi FIA çemberinin dışındaki hiç kimse neler olacağını tahmin edemiyor. Williams ve Force India’nın listede olacağına kesin gözüyle bakılıyor ve FIA’nın bunlardan hariç en az üç takım daha bulması çok zor olmayacak.

FOTA üyesi takımların -Ferrari, McLaren, BMW Sauber, Renault, Toyota, Scuderia Toro Rosso, Red Bull Racing ve Brawn- başvurularının reddedilmesi ise bu takımların yeni bir seri oluşturmasına yol açabilir.

2010 için başvuru yapan Prodrive, Campos Racing, Epsilon Euskadi, Lola, Superfund, USF1 ve Team Lotus da sonucun açıklanmasını bekliyor.

Gelişmeleri gün içinde sitemizden takip edebilirsiniz…


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Açıklansın bakalım merakla beklıyoruz

  2. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ya kendi serilerini kursunlar.geçen seneki auro paketlerle.güzel arabalarla.ama bir bütçe sınırlaması olsun.aston martin,alfa romeo,audi,jaguar hatta porsche olsun.lola,usf1,kırbaçracing de mosley ve tayfasına kalsın.hatta mosley bu takımların üstüne çeşitli resimler fln seç izlerken tahrik olursun hemde bağırır çağırısın.arka kanatların genişliği 3 mm ön kanat te 5 metre olsun daha fazla geçiş olur bak dinle beni.

  3. Bana kalırsa yeni başvuru yapanlar arasından 3 takım belirleyip diğerlerini 'yedek' olarak seçecekler. Hani çekilişlerde yapılır ya, aynısı işte. Daha sonra da Max elindeki bu kozu da kullanacak. Bakalım sonuç ne olacak?

  4. F1 olmaz ve diğer seri oluşturulursa ülkemizin kapısından bile giremezler. Pist hala bay e'nin elinde. Bu durumda lola'lı campos'lu usf1'li vs. bir yarış izleyecez seneye demektir. Seyirci nasıl olur derseniz bu sefer tribünler kesin tıklım tıklım olur :D:D:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir