Button: Henüz Bitmiş Değilim!

yazar:

kategori:

McLaren’in İngiliz pilotu Jenson Button, son F1 yarışına çıkmış gibi hissetmediğini söyledi.

İngiliz pilot altıncı sıradan başladığı yarışta kusursuz bir sürüş sergiledi ve kariyerinin çoğunda olduğu gibi sessiz sedasız takımın şampiyonadaki yerini sağlamlaştıracak puanları beşinci olarak elde etti.

BBC’ye konuşan İngiliz pilot “Zor bir yarış oldu. Çok fazla performansa sahip değildik ama elimizdekinden maksimumu çıkarmaya çalıştık”

“Olması gerektiği kadar iyiydi. Takıma diyecek bir şeyim yok. Destek inanılmazdı ve etkileyiciydi. Umarım iyi bir gösteri sunmuşumdur

“Kariyerimi tek bir yarış belirlememeli ya da Formula 1’de olup olmayacağımı bir yarış göstermemeli. Buna son yarışmış gibi yaklaşmadım. Sadece yaptığınız şeye odaklanırsınız. Her zaman anı yaşıyorum ancak etrafımdaki insanların daha fazla zamana ihtiyaçları var”

“Ben henüz bitmedim! Benim için iyi bir gün ama eski takım arkadaşım için daha iyi. Tebrikler dostum” dedi.


Yorumlar

“Button: Henüz Bitmiş Değilim!” için 4 yanıt

  1. umarım button kalır hakediyor bence.

  2. Button araç yavasken takım arkadaşından yavas veya eşit performans gösteriyor massa gibi ancak araç iyileşmeye başladıktan sonra performansı yukseliyor ham. ile yaşadığı gibi.

  3. Kesinlikle kimse Butto’nun bittiğini söyleyemez takımda tam bir lider gibi davranıp hemen hemen her yarışta araçtan maksimumu çıkarıyor ve de yarışı çok iyi okuyabiliyor. Bu sezon ve geçen sezonda da öyleydi geri kaldığI yarışlarda Takımı’n yanlış stratejileri sebep olmuştur. Bir McLaren taraftarı olarak Butto’nun gelecek sezonda takımda kalması gerektiğine inanıyorum…

  4. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Sezonun 2.yarısında çok iyi performans gösterdi. Kalmayı haketti bence. Açıkçası Magnussen’e hala güvenemiyorum. 9.Başlayıp 11.bitiriyor. Brezilya’da da kötüydü. Işık vermiyor maalesef. Lastikleri iyi kullanamadığı aşikar.

    Tecrübesiz falan diyoruz ama Hamilton ilk sezonunda neredeyse şampiyon oluyordu. Elbette o sezon araç çok iyiydi ama Magnussen, Button’ı mağlup etmeyi bırakın açık şekilde mağlup oldu. Üstelik sıralamalarda 2007 yılından bu yana Button ilk defa takım arkadaşını geçti. Magnussen, McLaren’in gelecekte güveneceği genç yeteneği değil. Bunu açıkça söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir