Hamilton: Bu Şampiyonluk 2008’den Daha Değerli

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton Abu Dhabi GP’sini kazanarak ikinci şampiyonluğuna ulaşmasının ardından dilinin tutulduğunu, ancak hissettiği duyguların 2008’deki şampiyonluğundan daha büyük olduğunu kabul etti.

“Kelime bulmakta zorluk çekiyorum. Bunun nasıl bir şey olduğunu gerçekten anlatamam, ilkinden çok daha fazla anlama geliyor. İlk kez gibi hissediyorum ve çok rahatladım.”

“Bu hayatımın en harika günü ve tamamen çevremdeki insanlar sayesinde oldu. 2008 hayatımda özel bir andı, ancak şuan hissettiklerim bundan çok daha ötesi. Bu harika bir his ve gerçek olduğu için tanrıya, bitirebildiği için aracıma ve gerçekten herkese minnettarım. Teşekkürler.”

“Nico ile sezonun başından bu yana savaştık, inanılmaz bir rakip. 1997’de tanıştık ve her zaman aynı takımda yarışıp şampiyonluk mücadelesi verebilmeyi hayal ettik. Bugün harika bir iş çıkardı, ancak aracının sonuna kadar savaşabilmek için yeterince hızlı olamaması üzücü.”

 


Yorumlar

“Hamilton: Bu Şampiyonluk 2008’den Daha Değerli” için 8 yanıt

  1. 2008 şampiyonluğu bana göre daha değerli fakat 2008’de bu yıl olduğu gibi hak ettiğini düşünmüyorum.

  2. 2008’deki şampiyonluğu da çok iyiydi özellikle monza ve belçikada yaptığı sürüşler (cezaya kadar) ve ferrari’nin açıkça üstün oluşu. pitte rai’ye çarpmasaydı iyiydi ama 2. senesiydi henüz ve yine de gayet tecrübeli bir pilot gibi sürüyordu.

    ama o aralar 2 sene art arda şampiyonluğa oynayınca değerini bilememiş olabilir. sonra 2010 araç yetersizdi, 2012 dayanıklılıktan kaybedildi. 2009, 2011, 2013’te araç yoktu. şampiyonluk kazanmanın ne kadar önemli olduğunu şuan çok daha iyi biliyor.

    seneye umarım takımlar yakın olur. yoksa hamilton için bu gazla çok kolay olacak gibi.

    1. 2008 belçika unutulmaz rai – ham çekişmesi … onun dışında seneye de mercedes tek takım olursa artık rosberge verirler bir şampiyonluk 😀

    2. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      2008 de Canada’da RAI ye pıt alanında arkadan çarpmasını hala anlamış değilim. Yani bu nasıl olabilir.. Kafamda izah edemıyorum.. Raı nın verdiği tepkiyi HAM’ın onu yatıştırmaya çalıştıgını hatırlıorum hala..

      Geçen sene Rai ” Canada ilginç bir pist. Orada herhangi bir araç pit alanında durup dururken gelip size arkadan vurabiliyor ” demişti. Çok gülmüştüm 😀

  3. 2008 bence daha iyiydi o şampiyonluk ferrari karşısında alındı ve harika mücadele olmustu.

  4. wheel to wheel (spä2000) avatarı
    wheel to wheel (spä2000)

    2008 hayatımda özel bir andı, ancak şuan hissettiklerim bundan çok daha ötesi.

    McLaren den ötesi yok ki ……

  5. Biz de seni 2005’de tanıdık ve o günden beri bir dünya şampiyonu keyfi ile izledik, Türkiye GP2, Brezilya’daki şampiyonluk yarışın ve bugünki yarış, unutulmaz ve harikaydı.

    Keşke senin ayarında -yarışda hep kazanmaya odaklı seyirci için keyif veren sürüşü olan- 3-5 pilot daha olsa gridde, harikulade bir kaç sezon daha izleyebilsek.

  6. Spa dan sonra şampiyonluk umudum tamamen bitmişti.Şimdi ise çifte dünya şampiyonusun hala inanamıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir