Ecclestone'dan Sükûnet Çağrısı

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, 2010 katılımcı listesinin açıklanmasının ardından takımları ve FIA’yı sukunete davet etti.

İtalya’nın La Repubblica gazetesi Ferrari ve Red Bull takımlarının bu listede yer almalarının bir provokasyon olduğunu iddia etti.

Corriere Dello Sport ise bu karmaşa ile takımların artık Mosley’in kellesini uçurmak istediklerini söyledi.

Ecclestone “Herkese, birbirlerine toplumda çamur atmaktansa sessiz kalmaları ve olayların yatışması gerektiği çağrısında bulunuyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Tez getirile ve kellesi vurula.:))

  2. uçurun o yaşlı bunagın kellesinii hemen:D

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Artık bu mosley denen yaşlı gençin ayagını kaydırma zamanı herkes takımlar ve fota sessiz kalıp ne hatlar karıştırıcak goricez bütün F1 severler bir araya gelip bu butce sınırlaması olsun diger şartlı kurallar ıcın herkes el ele verdimi ne fia kalır ne de mosley bu adamı bir şekilde devirmemız lazım hem taraftarlarına acı cektırıyor hemde takımlara hemde F1 in heyecanla olan tutkusunu öldürüyor Ferrari Le Mc-Laren Çatışmasıyla USF1 le Lola Nın catışması bir olurmu allah ıcın soleyin ya olurmu ben zerra kadar heyecan duymam F1 demek Luks takımların yeri olanlar demek rekabet demek hız demek heyecan demek bunların hepsini sen bir senede nasıl değiştirirsin bu nasıl yönetim bütün büyüklere seslenıyorum artık şunu alın başkanlıkdan yerine zekası yerinde olan birisini alın 2010 da ferrari yarışmassa yada diğer takımlar katliam olucakdır buna eminim f1 camiasında hemde nasıl bir katliam herkes protesto yapar fia nın bulundugu binaya ellerınde pankartlar la 7/24 itirazda bulunurlar ben olsam bir dakka durmam alayına seslenirim.KahrolSun Yonetım Yönetim İstifa Dİye.!

  4. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    caglar .. ne kadarda hak verdim sana :))

    Bu bunaklar işi biliyor bence,, burada başka bir heyecan var,, sanki işçilere karşı kötü fabrika sahibinin mücadelesi gibi.. heyacan dorukta… azz sonra

  5. elif çivici avatarı

    Corriere Dello Sport ise bu karmaşa ile takımların artık Mosley'in kellesini uçurmak istediklerini söyledi..

    İYİ DEMİŞ 😀

  6. Hayır, olaylar yatışmamalı. Ne FOTA, ne FIA, nede diğer etmenler sessiz kalmamalı, sükunet göstermemeli. İşler gerekirse çığrından çıkmalı ama asla yatışmamalı. Böyle olmasını FIA ve Bernie istiyor, onlar bundan kazançlı çıkarlar. Fakat onlar dışında tüm dünya bunlara karşı birleşirse bu işten taraftarlar ve tuttukları mutlaka kazançlı çıkacaktır, kazançlı çıkmalıdır. Tüm federasyonları harekete çağırıyoruz. Lütfen birşeyler yapın ve basın olayları daha fazla tırmandırın, taraftarları gaza getirin, herkezin konuya müdahil olmasını sağlayın. Ancak bu şekilde FIA yıkılıp tekrar kurulabilir inşallah…

  7. umit isbilen avatarı

    öl be adam dicem ama olur mu aceba…

  8. mert merter avatarı

    Ne oldu ihtiyar pacan tutusmus paraciklar gidiyo diye korkuyorsun bakiyorum da :)))

  9. enteresan ama bu olaylar sezondan daha fazla heyecan vermeye basladı. sezon sonu belli oldu bile, bu olayın sonucunu daha cok merak ediyorum =)
    düştüğümüz duruma bakın, sag olun FIA…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir