Stewart: Rosberg Centilmenlik Yaptı

yazar:

kategori:

Eski F1 dünya şampiyonu Jackie Stewart, Nico Rosberg’in Abu Dhabi yarışının ardından büyük bir centilmenlik örneği gösterdiğini söyledi.

TalkSport’a konuşan Stewart “Nio bu yıl Lewis gibi çok hızlıydı, ancak Lewis şampiyonluğu haketti. Nico tek turda çok iyiydi. Ama Lewis daha çok yarış kazandı. Lewis ve ailesi adına çok mutluyum. Bu çok duygusal bir an”

“Nico’nun yaşadığı sorunun ardından elinde geleni yaptı ve aracında sorun olması gerçekten üzücüydü. O herşeyi düşünmek için zamanı vardı ve yarıştan sonra bir centilmen gibi davranarak Lewis’i tebrik etti. Hepimiz ona sempatik duyduk” dedi.


Yorumlar

“Stewart: Rosberg Centilmenlik Yaptı” için 10 yanıt

  1. vaaay delikanlıya bak.

    1. Silinmeden okumana sevindim

  2. centilmenlik sezon içinde her türlü pisliği yapıp iş işten geçince tebrik etmekle olmaz. asıl centilmen adam gibi yarışan ve rakibine çarpmayla ya da şikan kesip rakibin sıralama turu atamasın diye pist dışına sürmekle ilgisi olmayan hamilton’dır.

    1. noktayı koymuşsun + 1000

    2. +1 katiliyorum. Hamilton’da bu hareketi pistte yaptigi cirkefliklre sayip, kutlamalarina devam eder artik.

  3. Açık konuşayım Hamilton’ı tanıdığımı varsayıyorum Hamilton aynı durumda odasına kadar gidip tebrik etmezdi Rosberg’i neden mi hırsından dolayı 🙂 bu yüzden seviyoruz kendisini

    1. bak şimdi açık konuşalım . hem bunu hamilton yapmazdı deyip hemde nedenini hırsına bağlayıp ,rosberg veya başka pilot aynı şekilde davrandığı zaman egosunu ,karakterini işin içine katarsak bu iş olmaz.

      1. Dediğini anlasam cevap vereceğim de ..?

    2. Rosberg biz burada konuşalım, Lauda-Stewart konuşsun diye oraya gitti veya gönderildi zaten. Hamilton da gider veya gönderilirdi.

      1. aynen bende böyle düşünüyorum rosberg güönderildi bence ve hamilton da rosu tebrik etmeye istemese de gönderilirdi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir