Lewis Hamilton ile Soru-Cevap

yazar:

kategori:

2014 Dünya Şampiyonu Lewis Hamilton, şampiyonluğu ve hayatıyla ilgili bazı soruları cevapladı.

 

Soru: Yarışın son turunda kafanın içinde neler vardı ?

Hamilton: “Takım bana son tura girerken tabela gösteriyordu ve sadece bir tur kalmıştı. Kendime sadece ‘dayan’ dedim ve düşündüm, sadece bir tur kalmıştı ve iş neredeyse bitmişti. İlk sektörü geçtiğimde göz ucuyla tribünlerdeki taraftarların kalkmaya başladığını görüyordum. Kendi kendime ‘sakin ol, sadece yarışı bitir’ dedim. Ve son viraja geldiğimde Tanrım bu sadece bir  galibiyet değil, bir yarış değil bu şampiyonluk!” diye düşündüm.

Soru: Bu kışı nasıl kutlayacaksın ?

Hamilton: “Yakında şükran günü olacak. Bu yüzden ailem ile akşam yemeğinde bir araya geleceğiz. Yarışın ardından parti çok hızlı şekilde bitti. Çünkü arkadaşlarım orada değildi. Ama bu aralık ayında onları unutmayacağız. Eğlenceli olacak”

Soru: Bir yarıştan önce net tür müzikler dinlersin ?

Hamilton: “Her yarıştan önce müzik dinliyorum. Genellikle sadece hafta sonu özellikle hazırlanırken dinliyorum. Çalma listemde Kendrick Lamar’ın Backseat Freestyle şarkısı, Beyonce’dan I miss You, Schoolbooy Q’nun çok beğendiğim Studio şarkısı var”

Soru: Şampiyonluğu kazandıktan sonra Harribo şekerlerinden hiç yedin mi ?

Hamilton: “Haribo şekerlerini her zaman seveceğim, ama uzun zamandır yemedim. Yine de çikolata yedim. Sütlü çikolata Lindt’i seviyorum”

Soru: Abu Dhabi’den dönüşten sonra köpeklerini göreceğin için mutlumusun ?

Hamilton: “Onları henüz görmedim. Nicole geçen hafta Roschoe’yu aldı. Ama Coco Los Angeles’te. Colorado’ya kışın gittiğimde onları göreceğim. Bunu dört gözle bekliyorum!”


Yorumlar

“Lewis Hamilton ile Soru-Cevap” için 10 yanıt

  1. yani şu mersedes dostu meraklısı taraftarı bir hediyenizi hak etmiyormu hepinizi öpüyorum ve hediyenizi bekliyorum zekeriya aslan yeni mahalle er mehmet salman cad no 17.2 bahçe osmaniye türkey

    1. 😀

      türkey?

  2. İlk soru sanki Hamilton bu yarışı kazandığı için şampiyon olmuş gibi sorulmuş ve cevaplanmış. Rosberg sonlarda geziyorken Hamilton yarışdışı kalsaydı da şampiyondu. Kazanması bir şeyi değiştirmedi.

  3. Hamilton’ın şu Amerika tutkusu çok enteresan gerçekten bu arada Kendrick Lamar – Backseat Freestyle olacak şarkının adı

  4. şampiyonluğu hakettiniz kutluyorum imzalı bir şapkanızı rica etsem selamlar rosberg de iyi pilot onada teşekkürler

    1. yorumum yanlış anlaşıldıysa özür ama şapkamı isterim selam ve saygılar

      1. senaryo güzel de takvim yanlış dostum. orayı halletmeyi unutmuşsun. şubat ve temmuz aylarındasın. ne alaka? 🙂

      2. Lewis-Hamilton avatarı
        Lewis-Hamilton

        Varolll Dayı 🙂

      3. Hangı sıteden % 100 ulaşabılırız..??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir