F1, iPhone Uygulamasını Tanıttı

yazar:

kategori:

Formula 1 taraftarları, yeni resmi iPod uygulaması sayesinde yarışlara canlı olarak kuşbakışı takip etme şansına sahip olacak.

‘Formula 1 Dereceleri ve Pist Üzeri Konumlar Uygulaması’, her bir yarış için dinamik 3 boyutlu pist görüşü sunuyor ve isterseniz bütün bir alanı isterseniz de tek bir pilota kuş bakışı göz atabilme fırsatı veriyor.

Bunun yanında ayrıca canlı zamanlar (live timing) seçeneği ve kullanıların iPhone veya iPod’larından seansları tekrar izleme imkânları da olacak.

iTunes’da bulunan bu uygulama, eski Honda F1 şefi Otmar Szafnauer tarafından bir araya getirildi.

Uygulama ile ilgili konuşan Szafnauer: “Taraftarlara, yarışları izleme imkânlarına başka bir boyut ekleme imkânı sunmaktan solayı memmunuz. Bunun, yarıştaki hareketlerin tam olarak görülebilmesi içn yeni bir avantaj oluşturmasını umuyoruz”

Bernie Ecclestone: “Bu uygulama beni çok heyecanlandırdı. Bu uygulama; taraftarlara, hamleler sırasında neler olup bitiyor buna daha yakın olma fırsatı tanıyor”

 

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Yorumlar

  1. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    ücretsiz olacağını düşünmek yanlış olur. 1 apple store 2 f1 🙂 para para

    ama yarıslardaki fia cihazına 60 euro kira bedeli vermekten iyidir.bunun ekranı daha büyük.

  2. Ücretsiz olmayacak, itunes üzerinden satışa çıkartılacak. İzleme olanağıda kısıtlı, maping ve timing olarak düşünün yazılımı. Fiyatı yakın zamanda belli olur.
    Güzel bir bilgilendirme tool'u olmuş olacak, alt yapısının nasıl olduğunu şuan bilemiyoruz kırılabilir ise ücretsiz kullanılabilir.

  3. arkadaşlar bilgis olan varsa soruyorum her yerden ücretsizmi izliyoruz vede fiyatlar ne kadar olur bilen varmı yanıtlarsanız sevinirim

  4. haberde türkçeye çevrilirken itunes mağazaları denmiş ama herhalde bunun orjinali itunes store dimi, yani çevrilirken tam karşılığını bulmamış gibi, neyse hayırlı olsun diyelim..

  5. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    iphone almak için bir nedenim olur. Allah Kahretsin:S diğer telefonlarada uygulama istiyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir