Vettel Mattiacci’nin Ayrılığını Muhabirlerden Öğrenmiş

yazar:

kategori:

Ferrari’nin yeni pilotu Sebastian Vettel’in, Marco Mattiacci’nin ayrılığını ilk ağızdan öğrenmediği ortaya çıktı.

Ferrari pazartesi günü ani bir karar ile Marco Mattiacci ile yollarını ayırıp, Mauruzio Arrivabene ile anlaşmıştı.

Takımın yeni pilotu Sebastian Vettel’in bu ayrılığı ilk ağızdan duymak yerine muhabirlerden öğrendiği ortaya çıktı.

Alman pilota sorulan ‘Mattiacci’nin ayrılığı hakkında ne düşünüyorsunuz ?’ sorusuna Vettel ‘bu doğru mu ?’ cevabını vermiş ve yüzünde hayal kırıklığı ifadesi oluşmuş.

Öte yandan eski F1 pilotu David Coulthard, Ferrari’nin 2015 sürücü kadrosu hakkında bazı endişeler duyuyor.

Telgraph’a konuşan Coulthard “Kimi Raikkonen Ferrari’ye dönüşünde 1982 yılından sonraki en kötü Ferrari pilotu oldu. Ayrıca Vettel 2014 yılında gölgede kaldı”

“Alman pilot yeni Formula’yı ve motorları beğenmedi. Kurallar yeterinci adil ama bu durum onun yeteneğini etiklemiş görünüyor” dedi.


Yorumlar

“Vettel Mattiacci’nin Ayrılığını Muhabirlerden Öğrenmiş” için 10 yanıt

  1. Önümüzdeki sezonun Ferrari pilot kadrosunun bu seneki Mclaren kadrosundan en ufak bir farkı yok. Brawn GP gibi araç olmadan şampiyonluk zor.

  2. yalnız şunu söyleyelim eğer ferrari (umudum olmasa da) motorda biraz daha güçlenir ve düzlük hızına kavuşup aeroyu düzeltir kayma sorununu bitirirse (daha ne kaldı 😀 ) rai bu yazılanları herkese yutturur sonrada burda hep birlikte magnum yeriz … 😀

    1. Tamam 5 yıldır sorunları çözemeyen Ferrari 1 senede hepsini çözecek.Abartmayın bari 5.likten öteye gidemez yine Ferrari.

      1. E Bes yilda gelistirilemeyen motorlar ne olacak o zaman?

      2. o kadar adam kovdular ve ise aldilar bir parca gelisme umudu var

      3. belli olmaz umut fakirin ekmeği 😀 bizde bekliyoruz işte ne yapalım 😀

  3. alonso ferrari ye geldiginde soylnmeyen laf kalmadi butun rekorlari altust edecek falndi felandi sonuc 5 = 0.Birakin kimi ve vettel icin aksini soyleinler.KIMI ONLARA DA MAGNUM ISMARLAR 😉

  4. Telgraph’a konuşan Coulthard “Kimi Raikkonen Ferrari’ye dönüşünde 1982 yılından sonraki en kötü Ferrari pilotu oldu. Ayrıca Vettel 2014 yılında gölgede kaldı”

    aynen öyle. ikiside zoru gördümü kolayca kaçacak tipler. birisi desen araç sitilini uymadımı sallamaz gider magnum yer, biride karşısında bir ricci gördümü kaçacak delik arar.bence ferrari eğer yapılanmaya gidiyorsa önce kimiden kurtulması lazım.yoksa daha çoook magnum almak zorunda kalabilir. diğerini zaten herkes biliyor.eski patronu bile söyledi ilk fırtınada gemiyi terk eden olduğunu.

    1. tamam rambocum 🙂

  5. Evet kadro çok kötü biri Redbull ile 4 kez üst üste şampiyon olmuş Vettel diğeri ise Ferrarinin son şampiyonu Raikkonen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir