Verstappen: Kaybettiğimiz Zamanı Telafi Ettik

yazar:

kategori:

Toro Rosso’dan Phil Charles ve Max Verstappen STR09’un 2014 sezonunun son test gününde gösterdiği performansı değerlendirdiler.

Phil Charles “Özelikle sabah çok verimli bir gün geçirdik. Planladığımızdan daha fazla tur atmayı başardık. Ancak mekanik sorunlar nedeniyle aracımız durdu. Yardıma ihtiyacımız vardı ve gece boyunca çalışan bazı çocukları uyandırmak zorundaydık! Çabaları sayesinde Max yeniden piste çıktı”

“Max iki gün boyunca eğitim programının büyük kısmını tamamladı. Kısa ve uzun sürüşler hakkında çok şey öğrendik. Genel olarak bu yıl ki çalışmalarımızı başarıyla tamamladık”

Max Verstappen “Sabah gelecek yıl için hazırlanan bazı öğeleri kontrol ettik ve dün kaybettiğimiz zaman telafi ettik. Dört saat boyunca araçtaydım ve inanılmaz bir duygu vardı”

“Ne yazık ki öğleden sonra araçta bir sorun vardı ve durmak zorunda kaldık. Ekip seansın sonuna doğru aracı tamir etti ve piste yeniden çıktık”

“İki gündür yaptıkları işten dolayı Toro Rosso’ya teşekkür etmek istiyorum. Yeni sezona harika bir başlangıç yapacağımızdan eminim”


Yorumlar

“Verstappen: Kaybettiğimiz Zamanı Telafi Ettik” için 2 yanıt

  1. Bebe Nasıl Sürecek bu arabayı seneye bakalım…

  2. hayret

    bebe nası sürecek lafları artık yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir