Vergne: Şartların Kurbanı Oldum

yazar:

kategori:

Eski Toro Rosso pilotu Jean Eric Vergne, Sebastian Vettel’in yerine Red Bull koltuğunun büyük bir adayı olduğunu ancak şartların buna izin vermediğini söyledi.

Fransız pilot Toro Rosso’da geçirdiği üç yılın ardından geçtiğimiz günlerde takımdan ayrıldığını açıklamıştı.

Vergne 2013 yılında Webber’in Red Bull’dan ayrılmasının ardından Ricciardo’nun takıma seçilmesinden dolayı hayal kırıklığı yaşamıştı.

Benzer bir olay da bu yıl gelişti ve Vettel’in Red Bull’dan ayrılmasının ardından Vergne’in yerine çaylak takım arkadaşı Daniil Kvyat Red Bull’a seçildi.

Gelecek yıl Williams’ın test pilotu olması beklenen Fransız pilot Canal Plus’a verdiği demeçte “Red Bull’un Vettel’in ayrılığına hazır olmaması bana gerçekten yardım etmedi” dedi.

“Onlar zaten Verstappen’i çok hızlı bir şekilde açıkladılar. Ve Toro Rosso’da yarım sezon yarışan Kvyat’ın oraya gitmesinin hiçbir mantığı yoktu”

“İnsanlar Vettel’in takımı bırakması halinde oraya benim gideceğimi söylemişti. Red Bull’un ağustos ayında verdiği Toro Rosso kararını değiştirmenin zor olacağını biliyordum”

“Ancak söyleyebileceğim tek şey Red Bull Vettel’in gidişini hiç beklemiyordu. Bu konu hakkında hiçbir fikirleri yoktu”


Yorumlar

“Vergne: Şartların Kurbanı Oldum” için 5 yanıt

  1. Resmen yazık oldu adama. DTM’de filan sürünür şimdi. Toro Rosso’yu misyonundan dolayı severdim ama şimdilerde misyon filan kalmamış.

  2. O şartların Allah belasını versın vergne….Senın gıbı verılen gorevı layıkıyla yapmaya salına adamları 17 yaşında tüyü bıtmemıs adamlarla karslıastırıp onları secıyorlar…

    Markocan Allah belanı vere emi….Öbür gözünde kaykılsında;biri pit yoluna diğeri ferrari garajına bakar olsun…Moruk

  3. Bu kvyat ın seçilmesi rusya nın gücünü almakla ilgili olabilir.Yeni pist,putin ve zengin ruslar ve de en önemlisi rus ablalarımız falan filan be kardeşim.Vergne yi siz olsanız seçer miydiniz? 😀

  4. bir kere haksızlık yapılırda 2.ci kez haksızlık yapmak insanlığa yakışmaz.vergne 4 senedir takımda ama nedense yeni gelenleri hemen ana takıma alıyorlar.bu adam ne yaptı size kuzum.umarım sürüm sürüm sürünürsünüz.

  5. Yazık abı ya vallahı bıllahı yazık, para pilotların hepsı para için tercih edilmedım dıyor, 18 yasında ne kadar sünepe varsa f1 e gırıyor, tamam yetenek anladıkta, yeteneğin sadece gençliğe bağlamak çok saçma, Di resta donsun barı 2015 te.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir