Claire Williams ‘Yeni Williams’ı” Övdü

yazar:

kategori:

Williams’tan Claire Williams İngiliz takımın başarısını kutluyor olmasına karşın ‘işin en zor parçasının” henüz gelmediğini itiraf ediyor.

Williams 2013 yılında sadece beş puan alarak takım tarihinin en kötü sezonlarından birisini geçirmişti.

Fakat bu sezon Abu Dhabi’deki çifte puan ile 320 puan ve dokuz podyum elde eden Williams, takım şampiyonasında üçüncü oldu. İngiliz takım ayrıca en büyük rakipleri Ferrari ve McLaren’i de geride bıraktı.

Reuters’a konuşan Claire Williams “Yen bir Williams gibi hissediyorum” dedi.

“Eski Williams’ı sevmiyorum diyemem. Ama birkaç yıldır çok statik olmuştuk. Biraz durağandık. Markanın nereye gittiğini bilmiyorduk. Takım içerisindeki kimse nereye gittiğimizi gerçekten bilmiyordu”

Bu yılki başarılara rağmen 38 yaşındaki Williams işlerinin henüz bitmediğini söyledi.

“Sıradaki adım belki de buradaki en zor hamle olacak”

“Gelecek yıl bir adım daha yukarı atıp Mercedes ile farkı kapatmayı hedefliyoruz. Kazanabilen bir araç üretip onlarla mücadele etmek istiyoruz”

“Onları meydan okuyup zaferler almak istiyoruz. Bunu yapmaya gerçekten istiyoruz.”


Yorumlar

“Claire Williams ‘Yeni Williams’ı” Övdü” için 3 yanıt

  1. Bana kalırsa Toto Wolff Williams’a Mercedes’in kendi kullandığı motor ve yazılımın aynısını, diğer takımlara da bir eksiğini verdirdi. Şasi çok çok başarılı değilse eğer, bu başarının başka açıklaması yok.

    Elbette çeyrek Williams sempatizanı olarak şampiyon olmalarını isterim. Ama bu Mercedes ile çok zor gibi görünüyor. Pilotlar da etken, Bottas’ın Massa’nın biraz üzerine çıkması ve hiç yenilmemesi gerekiyor.

  2. Mercedes le bakalım kac sene daha anlasabıleceksınız…Seneye mercedes bu performansınızı bıraz eksıltecek seyler yapabılır..

    1. Sahsen Ricciardo yerine Bottas veya Massanin o uc yarisi kazanmasini isterdim.Sevmiyorum gazozculari.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir