Button'dan Hamilton'a Övgüler

yazar:

kategori:

Nigell Mansell, 2009 şampiyonasına damgasını vuran Jenson Button’u övmesine rağmen Button vatandaşı Hamilton’u yalnız bırakmıyor.

Geçtiğimiz senelerde Mansell’in genel olarak Hamilton’u eleştiren haberleri ortaya çıkıyordu ve 1992 şampiyonunun şampiyon olmadan önce uzun ve uğraşlı bir yoldan geçmesinden dolayı kendisi gibi bir geçmişe sahip Button’u daha çok desteklediği düşünülüyor.

Ancak Button, rekabetçi olmayan bir araçta gösterdiği sürüşten dolayı Hamilton’u övüyor.

Guardian’a konuşan Button “Lewis’in çok iyi sürdüğünü düşünüyorum. Ben geçen senelere göre daha iyi sürdüğünü düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Speedman sıralaman çok saçma olmuş.Neye göre Alonso diye sorarlar adama.Sürüş mü, kıvırma mı.Bence kıvırma..Alonso'yu her gördüğümde aklıma Nesrin Topkapı geliyor.

  2. En iyi pilot: Alonso; peşinden Hamilton, daha sonra Kimi, daha da sonra Vettel var, Massa var, Kubica var, Button var, var da var! Ben egzantrik pilot severim.. Değişken şartlarda mucizeler yaratanlar yani. Senna tarzı; Hamilton da bunu yapmaya alışıyor.. Alonso ve Hamilton araçlarını normalden yaklaşık yarım sn daha iyi kullanıyorlar, yetmez mi?

  3. geçen senelere göre dahamı iyi sürüyo!!! onu geride bıraktıgın için olmasın bu sözler ee nede olsa yarışta tur bindirip duruyosun lewise.

  4. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    foto süper 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir