Moss: Rosberg’i Anlıyorum

yazar:

kategori:

Eski Mercedes pilotu Stirling Moss, şampiyonluğu takım arkadaşına kaptıran Nico Rosberg’i anladığını söyledi.

Moss 1955 yılında şampiyonluğu Mercedes’teki takım arkadaşı Juan Manuel Fangio’ya kaybetmişti.

Moss, bu yıl şampiyonluğu Hamilton’a kaptıran Rosberg’i anladığını söyledi.

“Fangi’onun arkasında dünya ikincisi olmak benim için zevkti. Çünkü Fangio benim için dünyanın en iyi sürücüsüydü. Nico’yu gerçekten anlıyorum”

“Lewis dikkate değer bir başarı aldı. Bu nedenle herkes çok mutlu ve gelecek başarılarının devamını diliyorum”


Yorumlar

“Moss: Rosberg’i Anlıyorum” için 15 yanıt

  1. ScuderiaKimi avatarı

    Şimdiki değerlerle o zamanki değerler çok farklı ince düşünmek gerekirse o pilotlar %100 hayati tehlikeyi göze alarak yarışıyordu ve mühendislik yapıları yoktu doğal yetenek ve cesarete dayanan stilleri vardı , her yeni jenerasyon eskiye göre daha gelişmiş halde. şimdiki pilotlar ölümün bu oyunun bir parçası olduğunun farkındalar ama bu açıdan eskiye göre daha güvendeler. zeka yetenek mühendislik gibi özellikleri olmak zorunda eskiye göre daha gelişmiş haldeler. kıyaslama yapmak mümkün değil. bana göre şimdiki pilotlar daha karmaşık ve daha iyi.
    Ayı lakablı denny hulmeyi duymuştum uzun süren yarışlarda fiziki gücüne dayalı olarak başarılar elde etmiş , günümüz formula1’inde fiziki güç farkıyla yarış kazanan pilot olmadı.

  2. farklı dönemlerdeki pilotları kıyaslamak zaten saçma. hamilton fangio’nun yanına yaklaşamaz falan bunlar temelsiz laflar. ne yaptın, hamilton ile fangio’yu beraber bir yarışta mı gördün?

    hamilton ve alonso bu çağın en iyi pilotlarıdır. rosberg hamilton’a kaybederse o kadar yıkıcı olmaz, çünkü hamilton’ın ondan daha iyi olduğunu biliyor. bahreynde o kadar atak yapıp geçemeyen hamilton olsaydı bitişte öyle samimi hareketler yapmazdı.

    rosbergücü biraz da mehmet günaydın hesabından yaz. herkes tanısın seni. geçen ricciardo hesabı tutmadı bu sefer temkinli farklı ip’den yazıyor. herneyse royalhunt’ın dedikleri 6 ay sonra ortaya çıkıyor zaten, bu da çıkar.

    1. Lewis-Hamilton avatarı
      Lewis-Hamilton

      Rambo

    2. fangio,nun kim olduğunu bilmiyorsan konuşma kardeşbe .. hamiltonu sadece mclaren ve mercedeste yarışırken gördün söyle orta sınıf takımda görelimde sonra karar verelim nasıl pilot olduğunu .. rosberg kötü diyiyorsunuz adam polde hamiltonu ikiye katlamış … sezonu kafa kafa bitirmişler hala mız mız edip duruyorsunuz .. bu mercedesle herkes şampiyon olur olurda hamilton gibi son final yarışına bırakırmı başka pilotlar .. 2008de final yarışında oldu zooor bela … keza bu sene yine aynı hemde uçan mercedesle fark nerede sen bul

  3. Fangi’onun arkasında dünya ikincisi olmak benim için zevkti. Çünkü Fangio benim için dünyanın en iyi sürücüsüydü. Nico’yu gerçekten anlıyorum

    Acaba Rosberg de Hamilton’un arkasında dünya ikincisi olmaktan zevk alıyor mu 😀

    1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
      Kimi_Raikko_Forza

      Aynı durum değil, Fangio dönemini domine eden bir pilotmuş. HAM öyle değil.

      1. Lewis-Hamilton avatarı
        Lewis-Hamilton

        Ne alaka?

        1. pissedasafart avatarı
          pissedasafart

          cok alaka. biri fangio pek cok kişi tarafından en iyi 3 pilot arasında digeri ham

          1. Lewis-Hamilton avatarı
            Lewis-Hamilton

            Adam 2. olmak zevkti demiş.

            Siz Fangio ile Hamilton’ı kıyaslıyorsunuz.

            1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
              Kimi_Raikko_Forza

              Adam kendini Nico ile kıyaslamıyor mu? Onu anlıyorum diyerek. Burda dolayısıyla Fangio da HAM ile kıyaslanıyor bunu göremiyor musun da ne alaka gibi saçma bir mesaj atıyorsun?

              1. Lewis-Hamilton avatarı
                Lewis-Hamilton

                Fangi’onun arkasında dünya ikincisi olmak benim için zevkti. Çünkü Fangio benim için dünyanın en iyi sürücüsüydü. Nico’yu gerçekten anlıyorum

                Şu cümleden kendi ile Rosberg’i kıyasladığını anlıyorsan sana diyecek bir şey yok zaten ama ben anlatayım.

                Ben hızlı bir sürücünün arkasında ikinci oldum Rosberg’de bu sene ikincilik aldı onun duygularını bende yaşadım ben anlıyorum diyor.

            2. Kimi_Raikko_Forza avatarı
              Kimi_Raikko_Forza

              Nico yu nasıl anlıyor olabilir? Kendini onun yerine koyuyor değil mi? Yani bir kıyas var tabi kide, o anki durumuyla Nico nun bugünkü durumu kıyaslanmış bu çok açık değil mi 😀 Neresi belli olmuyor onuda anlamış değilim.

    2. Lewis-Hamilton avatarı
      Lewis-Hamilton

      Haklısın.

    3. de bakalım kimmiş o dönemin en iyi pilotları 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir