Brawn, Savile Row İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

yazar:

kategori:

Britanya Grand Prix haftasonu öncesi Brawn GP takımı Gieves & Hawkes ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Pilotlar ve takımlar şampiyonası lideri Brackley kökenli takımın kıyafetleri dünyaca ünlü marka tarafından hazırlanacak.

London’nın Savile Row’da 200 yılı aşkın süredir hizmet veren ünlü ve zengin Gieves & Hawkes, Brawn Gp ismini de müşterileri arasına ekledi. Ross Brawn, Jenson Button gibi Rubens Barrichello isimlerin resmi takım kıyafetlerini hazırlayacak.

Takım patronu Ross Brawn konu ile ilgili olarak ” Silverstone’daki Britanya Grand Prix’i öncesi Gieves & Hawkes ile yeni bir ortaklı başlamaktan memnunuz. Hassasiyet ve kalite üzerinde önemle duran Britanyalı şirket, Gieves & Hawkes değerleri takımımızla kusursuz bütünlük oluşturuyor ve mükemmelliyetçiliğe yaklaşımları bizim yarışlara yaklaşımımızla paralel seviyede.” dedi.


Yorumlar

  1. Burundan ben de şüphelendim ama "Acaba?" dedim 🙂

  2. yooo 🙂 her şeyi ben söylemeyeyim dedim yoksa ben ta sabah farketmiştim 🙂 ona bakarsan sidepodlar, ön burun, kanat, motor kapağı da farklı çünkü bu araç eski geçici araç sanırım 😀

  3. Arka kanat geçen seneki boyutlarda. Abdullah Çelik uyuyor musun 🙂

  4. Adamlar tartışmaları takmadan rahat rahat sponsor buluyorlar, kendilerini geliştiriyorlar. Bence seneye Brawn yine bu kadar başarılı olursa sürpriz olmamalı bizim için.

  5. hayırlı olsun brawnlara yeni sponsoru için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir