Alonso Şampiyon Hamilton’ı Tebrik Ediyor


Yorumlar

“Alonso Şampiyon Hamilton’ı Tebrik Ediyor” için 36 yanıt

  1. 2007 de itiştiği takımın 2008 de yaşadığı pilotlar şampiyonluğunu garajlarında kutlayan kişi yine Alonso dur. Şu pozisyondaki Hamilton u kutlaması daha makul bir durumdur. İlginç olan şey Alonso nun ziyareti takım içindeki insanları ve bayanların dahi oldukça takdirini toplamışçasına ilgiliydiler. Aslında Nicole un ve diğer bayanın ilgisi Alonso nun ne kadar dikkate değer insan olduğunun göstergesidir.

  2. sınan matias avatarı
    sınan matias

    Bu hareketler alonsodan gelir miydi? Bu adam aslında çok olgun bir pilot olacak ama yaşı 80’i bulur .

  3. serkanmsr14 avatarı

    Adam her zaman kral. Güzel hareket…

  4. her pilottan beklenti budur alonso da yakışanı yapmış umarım …

    1. umarım diğer pilotlardan da bu harektleri görürüz diyecektim diyemedim 😀

  5. Tebrıkler cok profesyonelce ve samımı hareketler olmuş…Aynen devam…

  6. patron hamilton’ın ayağına gelmiş. kapıda bekleyip hemen girmeyişine bittim 😀 bazı alonso fanlarının bundan ders alması lazım. bu çağın en iyi iki pilotu arasındaki inanılmaz saygıyı gösteriyor.

  7. Her defasinda benim yorumumu silen vatandas bir kendini ortaya cikarabikirmi?
    Yaptigi block un izahini cok merak ediyorum?

    1. Hayir yorumun tamamini okumadan iki kelimeye takilip is yapiyorsan, sevgili arkadasim gel ben sana yorumun acilimini, ironisini anlatayim, ha yok ben kafama gore hosuma gideni yayinlar gitmeyenide cop kutusuna yollarim diyosan bizi yorma hic yazi yazmayalim..

      1. O vatandaş ben oluyorum. Potansiyel tahrik edici bir yorum olduğu için hiç düşünmeden kaldırdım. Yapmak istediğin ironiyi ve kullandığın kelimelerde neyi kastettiğini anlıyorum. Ama durduk yere tartışmaları tekrar alevlendirmenin anlamının olmadığını düşünüyorum.

        Bu işlerde biraz sıkı olduğumun farkındayım ancak başka türlü de işler tahmin ettiğinizden çok daha fazla karışıyor ne yazık ki. Onayda kalıp hiç yayınlanmayan yorumlarda neler olduğunu görmüyorsunuz.

        1. Onaydan gecenleride goruyoruz Murnout, senin tahrik diye belirttigin kelimeleri harfiyen baskalarinin yorumundan kopyalayip buraya yazdim, madem cok tutucusun bunu sadece bana site genelindeki herkese uygulamalisin, yoksa boyle durumlarla cokca karislasirsin, ha yok cok yogunsan daha cok ilgilenen arkadaslara devredebilirsin, senin cifte standardin benim hakkimi isgaline sebep olamaz.

          1. Ayriyetten sileceginiz veya yayinlamayacagini yorumlarin altina bir zahmet uyari koyun sayin uye yorumunuzda uygunsuz icerik vardir onaydan grcecek vesaire vesaire diye, mademki cik tutucu bir yoneticisin yoneticiligin gereksininlerini uygulaman ben gibi site uyelerinin madur olmasini engellesin, en azindan bildirinki bizde haber altlarini isgal etmeyelim sorunu ogrenmek icin…

          2. Üyelerin onay almadan yorum yazabilmelerini sağladığımız için gözden kaçan yorumlar olabiliyor. “Yorumu bildir” butonumuz faal ve işaretlediğiniz yorum anında sisteme düşüyor. Bunu kullanmanızı öneriyorum.

            1. Uyelerin yayinlanmayan yorunlarinin ilk once kendisinin haberdar edilmesinden bahzediyorum ben.. Herneyse anlasilan bu duzen boyle devam edecek verdiginiz cevaplara bakilirsa kolay gelsin size..

              1. Eskiden kaldırılan bir ileti için ileti sahibine neden kaldırıldığının sebeplerini açıkladığımız bir e-mail gönderiyorduk. Elbette ki bu uygulama bizim için ek bir iş ve iş zamanı anlamına geliyordu. Uzun süre de devam ettik. Ancak üyelerimiz değiştiği, yenilendiği ya da bir üyemizin çok sayıda hesap sahibi olması ve bu hesaplara ait mail adresini kontrol etmedikleri için uygulamamız asıl amacına ulaşamamıştı.
                Sizin istediğiniz türden bir bildirim çok olası değil maalesef.

  8. Bu hareketin adı kabullenmek değil saygı nitekim bazılarının asla sahip olmadığı ve olamayacağı bir huy.

  9. Bu sakalla tam bir karizma kesmez umarım. 😀

  10. hamilton şu kolyeyi çıkar yav 😀

  11. wheel to wheel (spä2000) avatarı
    wheel to wheel (spä2000)

    Kabullenmek….

  12. zaa Alonsoya bak Mercedesten bir koltuk kapabilirmiyim lobisi volume 5 😀

  13. Alonso’dan ileriye dönük akıllıca adım.

  14. Nicole Alonso’nun sakalları beğenmiş adam gittikçe 300’deki Leonidas’a benzemeye devam ediyor 🙂 Bu davranış çok hoş bu tarz hareketleri daha fazla görmeyi umuyoruz diğer pilotlardanda 🙂

  15. Helal yakışır, güzel hareketler.

  16. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    hoş bir jest olmuş ama bunu özellikle niye kameraya çektiriyorlar ve yayınlatıyorlar. pek bir samimiyeti kalmıyor bana göre bu yüzden ama yine de hoş bir davranış.

    1. La Sexta’da Alonso’nun Ferrari ile son yarışı ile ilgili bir belgesel çekimi yaptılar, bu da ondan bir kısım. O sebeple kameralar var.

      1. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
        OtonomAktor #PrayForJules

        eyv. bilgilendirme için 🙂

  17. Sulonso (Alonso nereye ben oraya) avatarı
    Sulonso (Alonso nereye ben oraya)

    Alonso hakkında anti düşünenler iyi izlesin.

  18. Lewis, Kimi, Alonso gibi adamlar F1’den ayrılınca doğacak boşluğu doldurabilecek pilotlar bulabilir umarım takımlar.

    1. Senna, Prost, Schumacher, Hakkinen vs gitti ve yerleri doldu. Yeni kahramanlarımız mutlaka olacaktır bence, sadece hemen farkına varamayacağız.

    2. hakkaten yaa araçlar berbat ama şu anda f1 gemisini pilotlarla yürütüyor bakalım bu adamlar bırakınca ne olacak yine onlar gibileri gelecek mi yoksa medya ile şişirme pilotlar mı türeyecek …

  19. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Anlaşılan bunlar ailecek görüşüyor. Scherzinger’de tipik yenge olmuş. Benim de yengem her gördüğünde saçlarım ve sakallarım hakkında konuşur.

  20. 2 aslan parçası 2 çifte şampiyon

  21. Alonso dan çok ince bir davranış.

  22. Onur Gentas avatarı

    Centilmence bir hareket olmuş. Umarım bu haberede abuk subuk yorumlar gelmez.

  23. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Sakallar hacı fışfış olma yolunda ilerliyor 🙂

  24. Guzel hareketler bunlar, sevdim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir