Hamilton: “Alonso McLaren’de 2007’deki Sorunları Yaşamaz”

Lewis Hamilton, Fernando Alonso ve McLaren’in gelecek sene yeniden bir araya geldiklerinde 2007’De yaptıkları hataları tekrarlamayacağını düşünüyor.

Alonso’nun McLaren’e geçişinin ve takım arkadaşının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Autosport’a göre Alonso’nun takım arkadaşı, 4 Aralık günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında kesin olarak belirlenecek.

2007’de McLaren’de yarışan Alonso, Lewis Hamilton ile takım arkadaşı olduğu o sene içerisinde Ron Dennis ile sorunlu bir dönem yaşamıştı. O sezon çaylak olan Hamilton’un Alonso ile eşit şartlarda yarıştırılması Alonso ile takımın arasının gerilmesine neden olmuştu.

Hamilton “Onlar için yeni bir deneyim olacak. Fernando seneler geçtikçe hem sürücü hem de birey olarak çok fazla olgunlaştı.”

“Ve Ron ile önceki deneyiminin ardından bu sefer durumu kesinlikle daha iyi idare edecektir. Son seferde olduğu gibi sıkıntılı bir durum olmaz.” dedi.

McLaren’in çaylak olması ve uzun vadede umut verici olması nedeniyle Magnussen’i seçeceği düşünülüyor. Bir diğer iddia ise Jenson Button’un Toyota ile Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’na katılacağı yönünde.


Yorumlar

“Hamilton: “Alonso McLaren’de 2007’deki Sorunları Yaşamaz”” için 13 yanıt

  1. Ron’u Honda yola getirdi.Yani bu da yola geldi anlamına çıkıyor.İsterseniz kabul etmeyin ama Ron’un eli kolu bağlı.Mclaren takımının pilotunu Honda seçiyor sonuçta üstelik ilk pilotu.Unutmayalım Mclaren’in başarısında Ron kadar Honda’nın da etkisi var.

  2. O sezon çaylak olan Hamilton’un Alonso ile eşit şartlarda yarıştırılması Alonso ile takımın arasının gerilmesine neden olmuştu.

    Bu kadar taraf olunmaz ya hu! O sezon tıpkı diğer tüm sezonlarda olduğu gibi Alonso takım arkadaşıyla eşit şartlarda yarışmak istemiş, takım ise çaylak Lewis’e odaklanıp Alonso’ya dönüp bakmamıştı.

    1. bu iyiydi 🙂

  3. Ron efendi yola geldi. Bence de yaşamaz.

    1. Rondan daha çok alonso yola geldi. Alonso 2008de mclarende yarışmak istese yarışırdı. Hamilton ile mclaren dışında bir takımda yarışırım diyen alonso kendi gitti mclarene. mclaren politikasında birşey değişeceğini sanmam. Yine iki pilotu da eşit yarıştırırlar.

    2. Tabi tabi

    3. Lewis-Hamilton avatarı
      Lewis-Hamilton

      Güldürdün beni ALO 🙂

  4. Bu yapılan resmen saygısızlık terbiyesizlik, net bir karara varılmamasi farklı düşüncelerin olduğunu ortaya çıkarıyor.Yol ayrılacak pilot koltuksuz kalacak büyük ihtimal.Hiçbir takımın bunu yapmaya hakki olduğunu düşünmüyorum.Button gibi bir pilot bu muameleyi hiç hak etmiyor, çekip gitmeli bence.Tepkisini koyarak.

  5. magnusen in bu yil kotu performans cikardigini soylemek haksizlik olur.bir yildaha kalsa iyi olur ama Button un da koltuksuz kalmasini da hic istemem

    1. Gençlere veya yeni pilotlara olanak tanınmalı…

  6. McLaren den sabah tan bu yana 2.pilot açıklamasını beklerken şimdi 3 gün daha mı bekleyecegiz.

    1. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      🙂 aynen bende sabahtan beri bekliyorum, saat farkıdır falan filan kendimi avutuyorum söyleyemediler bir türlü…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir