Ferrari Brawn’dan Vazgeçti!

yazar:

kategori:

Auto Motor und Sport’un haberine göre Sergio Marchionne, yaptıkları son teklifini kabul etmemesinin ardından Brawn’dan vazgeçti.

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan haberlerde, Ferrari’nin Brawn’a teklif yaptığı ancak Brawn’ın bu teklifi reddettiği iddia edilmişti.

Bugün Auto Motor und Sport’ta yer alan haberde, Ferrari’nin başkan Sergio Marchionne’nin yaptıkları son teklifi kabul etmeyen Ross Brawn’dan vazgeçtikleri ifade edildi.

Öte yandan İngiliz Bild am Sonntag’a konuşan yeni dünya şampiyonu Lewis Hamilton “Ferrari inişler ve çıkışlar yaşadığı zor bir dönemden geçiyor gibi. İnsanlar takıma gelip gidiyor. Şükürler olsun ki Mercedes bu konuda oldukça karalı” dedi.


Yorumlar

“Ferrari Brawn’dan Vazgeçti!” için 9 yanıt

  1. Michael ayakta olsa onu çağırsalar o da gelmez ama sanıyorum ki bay Brawn’ın nedenleri biraz daha farklı. Yorulmuş gibi görünüyor.
    Adam istiyorlarsa doğru isim Gerhard idi. Tabi paradan fazlası gerenkli. Ayrıca italyada GT2 felan araçlarının başında güzel iş becerebilecek isimler var. Matti ve Dom dan daha sahadan olan isimler hani.

  2. Brawn akıllı adam. Balık tutup keyif çatmak yerine neden başını belaya soksun ki?

  3. Ya arkadaşlar…Brawn bile Ferrari’den birşey olmaz demişmiş..Ya siz hangi hayal ürünlerini tüketiyorsunuz…

    Ferrari’de çalışmak ekstra sorumluluk ister. Sizden beklentiler çok fazladır. Heleki bu durumdaki bir Ferrari’ye gelmek yürek ister arkadaşlar..Burda konuşuyorsunuz ama bazı şeyleri hesap etmiyorsunuz.
    F1’de en fazla taraftara sahip bir takım bu. Herzaman göz önünde.
    Brawn mercedes’i ayaklandırmış olabilir. Mercedes’ten ne beklenti vardı ki? 0’dan birşeyler yapmak kolaydır. En fazla başladığınız yere dönersiniz. Brawn gp der takım kurarsınız ve ilerlemezse bu çokta sorun olmaz.
    Anca Ferrari gibi çok beklentisi ve çok işi olan bir takımı sırtlamak çok zordur.
    Brawn bu sorumluluğu alacak enerjide değil bence.
    Hatta kendisinin bu tarz bir işi yapmak istemediğini düşünüyorum, hiçbir takımda. Fikirlerini gerçekleştirebildiği, kontrolünün yüksek olduğu yerleri seviyor. Başarılı oluyor. Ferrari’ye gelse belki herşeyi yoluna koyar ama burnundan geleceği için vadesi çok kısa olur.
    Doğru bir karar alınmış. Kendisi bu işe uygun değil. Bu takımın işi kolay değil. Fedakarlık yapacak ve takımın geçmişinden korkmayacak..Biraz risk alacak biri gerek.

  4. Honda’yı alıp şampiyon yapan adam dahi “bu Ferrari’den bi halt olmaz” demiş.

    1. SCUDERlA FERRARI avatarı
      SCUDERlA FERRARI

      kaynağın varmı ya kaynak göster yada tükürdüğünü yala, yeter etti snn bu saldırgan yorumların nerede ferrari haberi var altında saçma ve bi okadarda aşağılayıcı yorumların site yönetiminin bu şahsiyete artık bi dur demesi lazım.

      1. Ferrari’nin Brawn’ı ikna etmeye çalıştığı ve Brawn’ın kabul etmediğine yönelik milyon tane haber yazıldı. Daha ne olsun?

        Ferrari hakkında olumsuz bir şey duymayı hazmedemiyorsan Formula 1 izleme. Takımın hali ortada. Bütün yarışlarda sürünüyorlar. Bunu görmek hoşuna gitmiyorsa cidden yarış izlememelisin.

  5. Haydaaaaaaa 🙁

  6. İyi oldu bunlara Brawn bile bunlardan bir halt olmayacagını bılıyor..

    Daha öncedende söylemıstım 98 den bu yana takım olarak Ferrariye aşırı sempatim vardı, ama özellikle son 2 sezondur spor ruhundan cok uzaklaştılar, Ferrari gibi bir fabrika takımı artık yuksek performansı kendi bunyesınde uretmekten cok, tamamen maddı konulara dayanarak ınsanları, sporun ruhunu satın alarak yapmaya calısıyor, her sene her takımın en basarılı ısımlerını elde etmeye calısıyor ve bu bana tamamıyle sunı gelmeye başladı, bence f1 bu degıl yada olmamalı…

    1. Biraz daha erken başlamış olsaydın bu fikrinin oluşmayacağını görürdün 🙂 Çünkü Ferrari o dönemlere dair performansı kendi bünyesinde üretme olayını 95 sezonu sonunda 1 takımı komple satın alarak gerçekleştirdi. 🙂 Benettonun neredeyse çoğunluk adamlarını hemde en iyi dönemlerinde parasıyla transfer ederek kurdu o meşhur kadroyu. 🙂 Bay Brawn da onlardan biri. Scuderia bugün bu hale en iyileri toparlamamasıyla düştü. 70-80 lerde de yaptığı farklı birşey değil çünkü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir