Raikkonen 2015’te Ferrari’den Büyük Gelişim Bekliyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Ferrari’nin bu sene yaptığı yerinde değişikliklerle 2015’te büyük adım atmasını bekliyor.

Raikkonen “Takım içerisinde yapılan değişikliklerin büyük bir gelişme sağlayacağını hissediyorum. Bu sene talihsiz bir dönem geçirdik. Benim için ve Ferrari için iyi bir sene değildi ancak bu oyunun bir parçası.”

“İlk defa zor bir sene geçirmiyoruz. Yaşadıklarınızdan iyi şeyler çıkarmalısınız ve gelecekte tekrarlanmamasını sağlamalısınız. Çıkarabileceğimiz çok fazla iyi şey var ancak sonuç kötü. Durum böyle.”

“Bu senenin zor olmasını bekliyordum çünkü araç size uymadığında işlerin nasıl olduğunu biliyorum… Ferrari’ye geçmeden önce bir sene daha benzerdi. Belli şeyler sizin için doğru değilse değiştirmek kolay olmuyor. Geliştirmemiz gereken şey ve Ferrari’nin olması gerektiği yere dönmesi konusunda açık bir planımız var.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen 2015’te Ferrari’den Büyük Gelişim Bekliyor” için 15 yanıt

  1. Bu senenin zor olmasını bekliyordum çünkü araç size uymadığında işlerin nasıl olduğunu biliyorum.
    Belli şeyler sizin için doğru değilse değiştirmek kolay olmuyor.

  2. ScuderiaKimi avatarı

    Abdullah Çelik Beyle hararetli bir münazaraya girmemize neden olan sebebi Kimi’nin ağzından duymak gerçekten soru ve sorunlara cevap verir nitelikte , umarım iyi bir geri dönüş olur.

  3. Bu pilot kadrosu ile Ferrari 2016da da şampiyon olamaz.Araç çok hızlanırsa 2017de belki.2 sene sonra Rai emekli olur Vettel’de Alonso’dan daha hızlı bir şekilde kaçar.Keşke Bianchi kaza yapmasaydı da onu görseydik.Bu 2 isimden çok daha iyi olduğu belli.

    1. 4 kez dünya şampiyonu olması Bianchi’den iyi olduğu anlamına gelmez.Size göre öyledir ama ben kabul etmiyorum.Bianchi’nin Marussia ile puan alması bile Vettel’in 4 dünya şampiyonluğundan daha değerli.

      1. Aynı sene F1 den çekilen Marussia için alınan 2 puan 4 Dünya Şampiyonluğundan daha mı değerli ? Bianchi nin 9. olduğu yarışta bana göre kötü bir sürücü olan Ericsson 11. olmuş. Nerdeyse o bile puan alıyordu sen düşün artık nasıl bir yarış olduğunu. 4 kere F1 şampiyonluğundan daha değerli birşey varsa o da 5 F1 şampiyonluğudur.

        1. O zaman Vettel Senna’dan daha değerli bir pilot? 4 şampiyonluğu var diğerinin ise 3.Bu tamamen saçma bir yaklaşım olur.Şampiyonluğun değeri zorluklarla ve başarılanla ölçülür.Vettel ise zorlanmadan şampiyon oldu ve bana göre değersiz.

          1. Şampiyonluğun değeri zorluklarla ve başarılanla ölçülür.

            Hangi zorluk, hangi başarı? Kıstas nedir? Alonso şampiyonluğu 2 yıl zorlamadı mı Vettel’e karşı? R25’in launch control’ü rakipsizdi, mp4-20 sorunluydu diyelim ve Alonso’nun şampiyonluk sayısını da bire indirelim o zaman zira 3. sıradaki pilotun sezon sonunda liderin yarısı kadar puanı yoktu…

            1. Takım arkadaşı puan durumuna bak.Uzatmak istemiyorum.Bu bile her şeyi açıklıyor.Massa-Webber karşılaştırması yap gör.

          2. 2 puanı 4 şampiyonluktan daha değerli görüyorsun asıl saçmalık bu. Bianchi aracını finishe getirerek başardı bunu caterham dışında pist üstünde geçtiği bir araç bile yok. Yani zorlanmadı. Ben şampiyonluk sayısı pilotu daha değerli yapar demedim belki de yapar. Şampiyonluktan daha değerli bir şey varsa o da daha fazla şampiyonluktur demek istedim Anlamak çok zor olmasa gerek.
            Vettel in şampiyonluklarını kendince itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun çünkü sevmiyorsun asıl sebep bu.

      2. Kimi_Raikko_Forza avatarı
        Kimi_Raikko_Forza

        Yok artık o kadarda değil. Bu adamın Toro-Rosso ile yarış kazandığının farkındasın değil mi? Yine aynı araçla HAM ı nerdeyse şampiyonluktan edeceğini? ALO cu olaman tarafsız bakamamanı sağlıyor.

    2. Vettel zaten belli etti ricc e karsi cok bos 4 sampiyonluk aldığını.Ama raikonenin hakkını yeme aga.Super pilot.Alonsonun golgesinde kaldi bu seme ama seneye daha iyi olacaktir.Eger ferrari oncelogo vettel e verip rai yi yine ikinci plana atarsa 2 degil 12 senede bile sampiyon olamaz.ama raikoneni merkez alip ona gore bi program gelistirilirse ben rai nin ölü bir ferraride bile gayet muazzam yarisacagina inaniyorum.Lakin eger vettel den bisey beklwniyorsa ona suanki mercedes gibi bi arac verilip yaninada besleme muamelesi yapilacak bi pilot getirlemeleri lazim.Yoksa vettel den biseyler olmasi cok zor

  4. Bende kaz aldım,altın yumurtlasın dıye beklıyorum…Kımse kızmasında 2016 dan once ferrarı zor akır sampıyonluk…Ama demecler ve yapılanma olumlu…

  5. Rai abim be insallah gitmeden bir şampiyobluk daha patlatırısın, adamsin.

  6. olumlu seyler duymak guzel

  7. Haber kaynağını da ekler misiniz? orjinaline bakalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir