Montezemolo: "Schumacher, Ferrari'nin 3. Pilotu"

yazar:

kategori:

Popüler İtalyan gazetesi ile söyleşi yapan Luca di Montezemolo, Michael Schumacher’in F2008 ile test yapabileceği yönünde imada bulundu.

Turin kökenli günlük La Stampa’ya konuşan Ferrari Başkanı Montezemolo, yedi dünya şampiyonluğu bulunan emekli Alman pilotu "terzo pilota" olarak, yani üçüncü pilot olarak tanımladı.

2008 dizilişi sorulduğunda Montezemolo: "Ondan önce Fangio ve Scheckter gibi Raikkonen, bizimle ilk senesinde şampiyon oldu"

"Şimdi aracı ve takımı daha iyi tanıyor. Bu yüzden daha fazla gelişebilir"

"Massa, bir kazanan olduğunu gösterdi ve özellikle yarışlarda daima takımı düşündü. Ferrari’nin kudreti, takım çalışmamızdır"

"Ve sonrasunda üçüncü bir pilot var, Schumacher. Onun çekiş kontrolsüz sürüş tecrübesine güvenebiliriz."

Montezemolo ayrıca Jean Todt’un ardından takım patronluğuna gelen Stefano Domenicali ile ilgili yorumlarda da bulundu.

Montezemolo: "Benim bir teknisyen olmadığım zamanda 70lerde Enzo Ferrari’nin beni takımın başı olarak seçtiğindeki ile aynı şansı Stefona’ya diliyorum"

Kendi ile ilgili ise Montezemolo: "2,5 ay içinde Confidustria’nın başkanlığına vekaletimi tamamlayacağım ve ardından Maranello’da çok daha fazla sık bulunacağım"


Yorumlar

  1. umut_mevsimi avatarı

    msch-nhlnikli arkadaşım..senin yaptığın yorumu inan f1'den hiç anlamayan biri dahi yapmaz..ne yani schumi insan değilmi çıkıpta 50 yaşına kadarmı yarışacak..2 ciyorumuna gelince..raikkonen çıkıpta montezemolo'nun kafasına silah mı dayadı..adamilk yılında sampiyonluğu kazandı ne yapsın…hallla halla…ağzıyla kuş tutsa yaranmıyo size rai…

  2. 22:03:41
    fanatik olma,biraz objektif ol.

  3. msch-nhl arkadaşım bu kadar saçma bi yorum olur ancak ne demek ya zorla katmış,,içki şişeleri falan tabi raikkonen kokpitin içinde yarışırken demleniyodu öyle şampiyon oldu,ferrari takımı hiç te dağılmadı,schumi gitti diye takım dağıldımı,schumi sadece bi pilot fazla abartmamak lazım,raikkonen ile azmı yarıştı o efsane dediğiniz adam,raikkonen en az onun kadar iyi bir pilot bence..

  4. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    msch-nhl arkadaşım… ''şuan övdüğü adamı zorla emekli yapıp şimdide tecrübelerinden yararlanacağız demesi,çıldırtıyo adamı…'' dediğine aynen katılıyorum. montezemolo'nun bazı söyleşilerine arada bende sinir oluyorum. bunlardan biri bu söyleşisi :))) ama ferrari'ye yardım etmek isteyende m.schumacher bu da var.

  5. ........................... avatarı
    ………………………

    4.pilotta r.schumacher olsun

  6. ben bu adam kadar yüzsüz birini görmedim…hem çok konuşup hemde boş konuşan biri….şuan övdüğü adamı zorla emekli yapıp şimdide tecrübelerinden yararlanacağız demesi,çıldırtıyo adamı…gitsin takıma zorla kattığı raikkonen niyle çalışsın..tabi kimi içki şişelerinden kalan zamanı ayırabilirse formula 1 e….michael schumacher siz hiç bişey aynı olmadı olamıyacakta…rüya takım dağıldı artık…

  7. always_schumacher avatarı
    always_schumacher

    Bu adamda çok konuşuyor.Ya senin zaten 2 tane iyi pilotun var niye hala schumi test yapıcak diyosunki.Tecrübe eyvallahta senin pilotlarında dünkü çocuk değil .Boşuna kafa karıştırıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir