Kvyat: Kendimden Emin ve Rahatım

yazar:

kategori:

Daniil Kvyar, gelecek sezon Red Bull’da yarışmadan önce kendinden emin ve rahat hissettiğini söyledi.

Rus pilot F1’deki ilk senesinde Toro Rosso’da yarıştıktan sonra gelecek sezon için Vettel’in yerine Red Bull ile anlaşmıştı.

Speed Week’e konuşan Kvyat “Helmut ve Christian yaptığım işi gördü. Ve bunu gerçekten sevdim. Onlar benim yeteneklerime güvenerek bu seçimi yaptılar”

“Eğer onların benim hakkımda bir şüphesi olsaydı daha fazla deneyim toplamam için 2015 yılında Toro Rosso’da kalmamı sağlarlardı. İnsanlar bana inanıyor ve bu çok iyi bir duygu” dedi.

Rus pilot 2015 için hedef belirlemiyor.

“2015 için somut bir hedef belirlemiyorum. Mümkün olduğu kadar emin ve rahat hissediyorum. Ama insanların farklı beklentisi olabilir”

“Sakin bir sezon olmasını istiyorum. Mümkün olduğunca az hata yapmak ve yeteneklerimi göstermek istiyorum”

“İşlerin nasıl geliştiğini göreceğiz. Kendime inaıyorum ve bu inancı teyit etmek niyetimdeyim. Bunu başaramazsam uzun süre üst sıralardaki takımda olamam”


Yorumlar

“Kvyat: Kendimden Emin ve Rahatım” için 2 yanıt

  1. Vettel gibi Toro Rosso’da yarış kazanmamış olabilir ama bence Toro Rosso kariyeri en parlak yarışçı. Tek turluk performansını yarışa yansıttığında -ki altındaki aracın bir aerodinami canavarı olacağını da varsayarsak- bence en az Ricci kadar başarılı olacaktır. Burada başarı Renault ya da Renault ayrılırsa -ki bence böyle bir ihtimal oldukça zayıf- yerine gelecek motorun performansına bağlı olarak değişkenlik arz edecektir.

  2. Bu eleman Ricciardo’yu zorlar gibi geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir