Button 2015’te Ne Yapacağını Hala Bilmiyor

yazar:

kategori:

Jenson Button gelecek sezon McLaren ile F1’de veya başka bir seride yarışıp yarışmayacağını henüz bilmediğini söyledi.

McLaren’in gelecek sezonki pilot kadrosunun bugün yapılacak McLaren yönetim kurulu toplantısından sonra açıklanması bekleniyor.

Fernando Alonso’nun takımda olacağına kesin gözüyle bakılırken takımın ikinci koltuğu için Jenson Button ve Kevin Magnussen aday.

Sky Sports’a konuşan Button “Bu hala cevap veremediğim bir soru ve cevabını ne zaman bulacağımı bilmiyorum” dedi.

“Er yada geç bir hareket olması iki tarafın hatrı için de iyi olacak. Kevin ile beraber buradayım. Son birkaç günümü onunla beraber harcadım ve güzel anılar yaşadık”

“Her ne olursa olsun ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi olacak. Eğer senye Formula 1’de isem bu yeni motorla ve takımla heyecan verici bir mücadele olacak.”

“Eğer olmazsa da başka serilerde daha heyecanlı mücadelelere katılabilirim. O yüzdne kendim için endişe etmiyorum. Bunun için sonradan öğrenmektense şimdi öğrenmeyi tercih ederim”

Jenson Button’ın McLaren’in gelecek sezonki kadrosu ne olursa olsun hazır olduğunu söylüyor.

“McLaren yönetim kurulundan çıkacak karar ne olursa olsun bu karara saygı göstereceğim”

“Devam etmek isterdim. Çünkü Formula 1’de büyük bir kariyerim vardı. Bu sene gerçekten keyif aldım ve harika bir gelecek için iyi bir temele sahip olduğumuzu hissettim”


Yorumlar

“Button 2015’te Ne Yapacağını Hala Bilmiyor” için 6 yanıt

  1. Bi git artık sıktın button herşey için eyv ama artık gençlere burak bu işi

  2. Button’cum fazla iyi niyetlisim be adamım , keşke işini sağlama alsaydın , başka takımlara yolunu yapsaydın. M claren takım yönetimi bunu hak ediyor , biraz emeğine saygıları olsaydı seni oyalamazlardı , sende kafan rahat yatıyor olurdun evinde

  3. Gerçekten şampiyon bir pilot kabul edilse ( 1 şampiyonluğu nasıl aldığı ve o sezon ortada izleyenler için) çoktan başka takımlardan teklif gelmişti…

    1. Dostum benzer bir avantajla bu sene Mercedeste şampiyon oldu. Mesele o değil üst Düzey Takım’larda boş koltuk olmaması ve İngiliz pilotların takımlara sponsor sağlamaması.

      1. Bunun bende farkındayım ama en azından Mercedes’te birbirini zorlayacak iki pilot vardı.Birbirleriyle rekabet ettiler. Button şampiyon olduğu yıl ve yine o sene başında kazandığı yarışlarda bir rakibi yoktu..

        1. evet işte

          rakibi yokmuş

          olmadığı için şampiyon olmuş

          futbol değil bu iş

          futbol mantığını silin kafanızdan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir