Horner: Newey’in 2015 Aracına Etkisi Büyük

yazar:

kategori:

Red Bull takım patronu Christian Horner, takımın son yıllardaki başarısının en büyük sahibi Adrian Newey’nin 2015 aracına etkisinin büyük olacağını söyledi.

Newey bu yıl Red Bull ile yeni bir sözleşme imzaladı ve artık Formula 1’de daha az yer alıyor.

Red Bull 2014’te Mercedes’e geçilmesini ardından gelecek sezon Newey’nin de etkisinin daha az olacağı düşünülünce takımın nerede olacağı merak konusu.

Ancak Red Bull takım patronu Christian Horner Newey’nin 2015 aracının tasarımında büyük bir rol alacağını söyledi.

Sky’a konuşan Horner “Onun hala büyük bir rolü var. Gelecek yılki aracın tasarımında büyük bir rol alacak. Aynı zamanda takımın etrafında olacağından eminim” dedi.


Yorumlar

“Horner: Newey’in 2015 Aracına Etkisi Büyük” için 2 yanıt

  1. newey yanlış yaptın.. ferrariye geçip bir kırmızı araç tasarımı yapacaktın… en azından bunu kişisel tatmin için bile yapabilirdin, sonuçta kimse bu saatten sonra newey bu işi bilmiyor diyemezdi… ama niye bu kadar korkak çıktın anlamak zor ?

    1. Newey artık rahat olabileceği bir yer istiyor ve hep rahatım dediği Red Bull’da bile görevini azaltma yoluna gitti. Emekliliğe yakın ve hobi işleriyle uğraşmak istiyor.

      Ferrari’ye gidip kalan saçlarını da mı döksün? Bir sene sonra sebepsiz yere kovulsun mu? Düşünsene, kovuluyorsun, iki ay sonra seni kovan da kovuluyor. Adam kel başına neden dert alsın ki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir