Horner: Güçlü Bir Takım ve Pilotlarımız Var

yazar:

kategori:

Red Bull’dan Christian Horner, Adrian Newey’nin takıma etkisinin azalması, mühendis ekibindeki kayıplar ve Sebastian Vettel’in takımdan ayrılmasına karşın hala güçlü bir ekip olduklarını söyledi.

Red Bull 2010 ve 2013 yılları arasında 4 takımlar ve 4 pilotlar şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Bu yıl 3 galibiyet elde den Red Bull’da Vettel, Prodromou gibi isimler takımdan ayrılırken, Newey’nin takıma etkisi azaldı.

Horner herşeye rağmen ekibin oldukça güçlü olduğunu söyledi.

“Adrian takımın çalışmalarında yer almaya devam ediyor. 2015 yılı aracına büyük bir katkı yaptı ve bizimle çalışmaya devam edecek”

“Güçlü bir ekip ve sürücülerimiz var. Birçok takım ekibimizdeki çocukları ikna etmeye çalıştı ancak onlar bizle kaldı. Elimizde şampiyonluk potansiyeline sahip Ricciardo var. Daniil var. O çok umut vadeden iyi bir yarışçı. Onu ilerlemesini görmek ilginç olacak”

“Gelecek yıl Mercedes’e yaklaşmak için yapacak çok işimiz var. Renault ve ekibimiz ile bunun üzerinde çalışıyoruz. Umarım gelecek sezon rakiplerimizin hayatını zorlaştırabiliriz”


Yorumlar

“Horner: Güçlü Bir Takım ve Pilotlarımız Var” için 3 yanıt

  1. Motor fazla gelişmeyince adamlar aeroya mı sardı nedir. Yine top speedler düşüktü ama tur zamanları çok kötü değildi. Seneye motor bir şekilde iyi çıkarsa Mercedes’i öttürebilirler. Ama bu sıralar bu kadar ağlandıklarına göre farkı kapatamayacaklar demektir.

  2. şimdi merak ediyorum geçen sene vettel kış testlerine çıkamadı

    motor şasi arızaları yüzünden

    bu sene öyle motor şasi arıza yaşamazsa redbul,da vettele karşı bir artniyet var demektir

    1. 😀 😀 😀

      Bu sene Renault motoru yine mi ilk kez kullanılacak? Senin bir sonraki söylediğini nasıl dikkate alayım ki şimdi? 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir