Verstappen: Şuana Kadar Herhangi Bir Zorluk Yaşamadım

yazar:

kategori:

17 yaşındaki Max Verstapen, F1’deki ilk deneyimlerinde herhangi bir zorluk yaşamadığını söyledi.

Bu yıl sezonun ikinci bölümünde sık sık cuma antrenmanlarında piste çıkan ve Toro Rosso ile Abu Dhabi testine katılan Verstappen, gelecek sezon F1 tarihinin en genç pilotu olacak.

Hollandalı pilot şuana kadar herhangi bir zorluk yaşamadığını söylüyor.

“Şuana kadar herhangi bir sorun veya zorlukla karşılaşmadım”

“Büyük bir ekip ile çalışmanın küçük bir ekip ile çalışmaktan çok daha kolay olduğunu düşünüyorum”

“Aracın etrafında çok yetenkli çalışanlar var ve herkes tam olarak ne yaptığın biliyor. Rolleri alt kategorilere göre daha iyi”

“Şimdiye kadar sadece sürüşe alışmak ve ekip ile çalışmak üzerine odaklandık. Motor gücünün yüksek olması ve yol tutuşunun düşük olması sürücü için çok zor”


Yorumlar

“Verstappen: Şuana Kadar Herhangi Bir Zorluk Yaşamadım” için 9 yanıt

  1. röportajda bu seneki araçları sürmek az tutuş ve çok yüksek tork olduğu için çok zor diyor. zorluk yaşamadım ise muhtemelen geçen bahsettiğim fiziksel zorlanma. boyun, bel sağ sol ağrıması vs gibi şeyler.

  2. Vettel fıs çıkınca Red Bull panikledi tabi. Bir an önce süper yetenek avına çıkmaları gerekiyordu ve mümkün olduğunca çaylak yarıştırmaya karar verdiler. Bazı pilotlara yazık oldu ama çok da mantıksız görünmüyor.

  3. “Şuana kadar herhangi bir sorun veya zorlukla karşılaşmadım”

    F1 de ne yaşadın ki sorun ve zorlukla karşılaşasın….

    1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      Taktın sen de buna 😛

      1. Napim abisi…Bu cocuk anca ballı süt içer enerji icecegi diye…Redbull içse çarpar bunu hee..

    2. Bekara bosanmak kolaydir derler. Bilmedigimiz tecrube etmedigimiz bi konunun zorlugunu nereden bilebiliriz? Adam 3 gun takimla test yapti Abu Dhabi’de oncesinde ve sonrasinda yine eski araclarla testler yapti. Simdiki F1 aracina adaptasyon bile bir surec. Onu gectim dune kadar kimsenin tanimadigi 17 yasinda bir cocuktan bahsediyoruz biranda fanlari sizin gibi antifanlari falan oldu twitterda takipcileri oldu. Sizin gibi antifanlarindan kotu tweetler aldi kisacasi unlu oldu adam(adam bile diyemiyorum cocuk). Yahu okul degistirdiginizde bile zorlanirsiniz cocuk birkac ayda hem unlu oldu hem de test gunleri yaris haftasonu vs gibi tecrubeler edindi. Bunlar da zorluktur F1’i pist uzerinde gezinen araclar seklinde degerlendirmeyelim bu adamlar da insan isin insani boyutunu gozardi ediyoruz.

      1. Benım de kanaatim bu çocugun cok şişirildiği…Çok yetenekli olsa çok daha ıyı ısler yapması gerekırdı bence…Kendını benım gözümde kanıtlayacak bır gelısım saglamadı…

        Magnussen; magnussen kotu bır pılot degıl ama mclaren gıbı başarıya aç bir takım için vasat bir pilot..

        Kvyat; evet yetenek sahıbı ama ne kadar oldugu belırsız….

        Verstappen ; bu oyunda çaylagında çaylagı…Ve görücez ki cogu kısının umdugunun tersı fos cıkacak…

        1. Tamam seversin ya da sevmezsin sana gore iyidir yahut degildir bu meselenin baska bir boyutu. 17 yasinda ve bildigim kadariyla sponsorsuz giriyor F1’e biraz da olsa saygi duymalisin bence. Bu pilotlarin her soyledigine sert cevaplar yapistirmamaliyiz hicbir pilot durup dururken bu cevaplari vermiyor. Cocuga su surecte zorluk yasadin mi diye sormuslardir o da cevap olarak suana kadar hernagi bir zorluk yasamadim seklinde cevap vermistir. Ki yepyeni bir dunyaya adim atmak zor istir biz sadece pist uzerini goruyoruz sahne gerisinde cok buyuk zorluklar cok buyuk emek var sen yine de saygi duy benden nacizane bir tavsiye gelecek yil izlersin ha begenmezsen elestirini yaparsin; cocuk acayip iyi cikar belki de ne malum o zaman da ben yanilmisim demeye yuzun olur sonucta destekledigin takimin pilotu =)

          1. Merak etme burda her takıma her pılota saygı duydugumu az cok benım yazdıklarımı okuyanlar bılır…Benım onu elestırmem; kişiliğine veya yaptıg ıse saygısızlık olmuyor… 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir