BBC: McLaren 2015’te Alonso ve Button’la Yarışacak!

yazar:

kategori:

BBC televizyonu, bugün 2015 kadrosunu açıklaması beklenen McLaren’in Fernando Alonso ve Jenson Button’u açıklayacağını söyledi.

Uzun zamandır McLaren’in pilot kadrosu merakla beklenirken sonunda açıklamanın bugün yapılması bekleniyor. Fernando Alonso’ya kesin gözüyle bakılırken takımın 2. pilot seçimi konusunda kararsız kaldığı biliniyordu.

BBC Sport, uzun değerlendirmenin ardından takımın Button’dan yana karar aldığını söyledi.

2009’da Brawn GP ile şampiyon olan Button böylece Formula 1’de 16. sezonuna çıkacak.

Button’un bu sene aldığı maaşın yarısını alması bekleniyor.


Yorumlar

“BBC: McLaren 2015’te Alonso ve Button’la Yarışacak!” için 26 yanıt

  1. MCLAREN MEDYA MERKEZİ.

  2. Basın toplantısı başlamıs… kaynak skysport.. 😀

  3. 2016 pilot kadrosu Alonso + Vandoorne

    1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      Resmi haber geldi mi?

    2. Alonso ve yine bir çaylak…üstelik Mclaren de…Vandoorne de rezil etmesin çifte şampiyonu yıllar önce başka bir çaylağın yaptığı gib. 🙂

      1. @ADAC umut fakirin ekmeği

        1. Tarih tekerrür eder şeklinde de yorumlanabilir.

  4. Garry Paffet takım dan önce açıklamış bile Button ve Alonso yu.Kevin 3 pilot olmuş.Button ın anlaşması yine 1 senelik.

    1. Bu çok iyi olmuş Kevin kesinlikle 2016 sezonunda değerlendirilmeli.

      1. Yani en azından takım dan kopmamış olur.

      2. Tecrübe kazanırsa ne olur bilmem ama şu haliyle şampiyonluk ışığı yok.

  5. En doğru karar olduğunu düşünmekteyim bende nedeni ise Button Mercedes motorunun tepkilerini bilen birisi Magnussen bilmiyormu kesinlikle biliyordur ama Button kadar komple değil Alonso ise Ferrari motorunu ve bir çok alanda neyin olduğunu biliyor bu iki pilot takımına elinden geldiği kadar geri dönüşler de gelişimde fayda sağlayacaktır.

  6. McLaren en doğru kararı verdi.Magnussen’i yedek pilot yapıp Jenson’la bir bir sezon daha yarışmaları daha mantıklı seçim.Hayırlsı olsun bakalım McLaren seneye nasıl bir grafik çizecek.

  7. Onur Gentas avatarı

    Hayırlı olsun hem McLaren’e hem de iki değerli pilot Alonso ve Button’a. Gerçekten çok sevindim.

  8. Şuan iki pilotta kariyerlerinin zirvelerindeler umarım bu en çok McLarenin işine yarar. Araçta üst seviyede olursa kimse onları durduramaz.

    1. Pardon Button’mu zirvede hangi zirve bu dalgamı geçiyorsunuz koskoca 15 yıl pistlerde yarışan bir pilotun kural değişikliği ve ros brawmın müthiş bir eksoz dahiliği ile 10 puanlık sistemde ilk 6 yarış kazanan ve sonrasında redbulun sistemi çözmesi ile dökülen bir şampiyonluk dışında ne yapmış 25 puanlık sistemde o yıl jenson şampiyon bile olamazdı jenson asla bir raikonen olamaz ikisininde 1 şampiyonluğu var zaten vettelle hamiltonla alonsoyla kıyas bile edilemez hadi iyi bir mclaren olsa alonsoyu tutamazlar desen anlarızda !!!

      1. Sen Jenson’ın eskiden nasıl sürüşler yaptığını bilmiyorsun galiba. 2007’den önce Formula 1’i izlemediğin aşikar.Jenson’ın zaman zaman dökük Bar ve Honda ile neler yaptığını herkes biliyor.Hele ki 2004 sezonunda nasıl şampiyon gibi sürdüğünü gör.Şanslı olsaydı 2006’dan önce yarış kazanırdı.McLaren’e geçerken Hamilton’a ezilecek demişlerdi, ama Hamilton’ın arkasında kalmadı boş boş yorumlar yapmayalım lütfen.

        1. Aynen o senelerın yıldız adaylarındandı Button Rosberg de dahıl buna, aldıgı sampıyonluk bır kısmı tatmın etmemıs olabılır bende dahıl buna fakat, hıcbır zaman vasat dıye tabır edılenlerın arasına dusmedı Button.

          1. Tabi ki de 2007 ve 2008’de Bar takımı tamamiyle Honda’ya devrettikten sonra o takımın bir Minardi’den farkı kalmamıştı.Bu hem Jenson için hem de Rubens için kariyerlerini bitirebileceği berbat iki sezondu.

        2. açıkçası ben o dönemleri de hatırlıyorum. Yazdığınızın aksine kimse Button’dan iyi şeyler beklemezken biz bir kaç kişi Button çok iyi bir sürücü diyorduk 😀 O dönemde de Button çok eleştirilen bir isimdi.

        3. Rakamlarla konuşun kardeşim edebiyat yapmayın 15 sezon 258 start sadece 49 podyum yine sadece 15 galibiyet ve azıcık yani 8 pol pozisyon ve sadece 2 en hızlı tur 2000 yılında kariyer başlangıcı ilk galibiyet tam 6 yıl sonra vah vah rakamsal olarak felipe massa’dan geride kalmış yani bumu harika sürüş harika pilot massada harika sürerdi montoyada harika sürerdi montoya şampiyon olmadı ama ismi buttondan çok daha ağırdır buttonun şampiyonluğu onu şampiyon yapamadı çünkü kariyeri çok zayıf

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Hayırlısı olur inşallah.

  10. Hadı bakalım cumle aleme hayırlı olsun.

  11. McLaren: Açıklamayı seneye yapacaz. Ehehehu

  12. Ben ,eski bir McLaren taraftarı olarak ve Alonso sever olarak Alonso nun tekrar McLaren e dönmesini istemedim . Sürekli olarak ona takım beğenenlerede onun nereye gittiği konusunda rahat olduğumuzu söyledim. Bİr tutkunın peşinden gidiyorum dediği açıklaması bütün ayrıntıları içeriyordu.

  13. MCLAREN engin avatarı
    MCLAREN engin

    En doğru karı vermişler magnussen de yedek pilot olur 2016 da yarışır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir