Button: Beklediğime Değdi

yazar:

kategori:

Jenson Button 2015 için McLaren’ın kararını beklediğine değdiğini söyledi.

“Uzun haftalardı, ancak hayattaki en iyi şeyler için beklemeye değer. Hayatta yeni mücadelelerden korkan birisi değilim ve bu gerçekten ilginç bir mücadele oldu.”

“McLaren-Honda’nın yeni çağında bulunmak gerçekten benim için önemli. Bu adamın [Alonso] yanında yarışmak büyük bir mücadele, ancak beklediğim türden etkileyici bir mücadele olacak.”

Button F1 dışı seçenekleri araştırdığını, ancak kalbinde her zaman önümüzdeki yıl takımda devam etmenin olduğunu söyledi.

“F1 dışındaki hayata baktım ve gördüğüm kadarıyla F1’den daha etkileyici hiçbir yer yok. Kalbim her zaman buradaydı, McLaren adına, Honda ile yarışmak.”

“Honda ile bazı özel zamanlarımız oldu. Zorlu zamanlarımız da oldu ve birlikte yapabileceğimiz çok fazla şey var. Şu an burada olduğum için mutluyum.”

Button Alonso ile birlikte toplam deneyimlerinin Honda’nın gelişimine katkıda bulunacağına inanıyor.

“Bana göre Formula 1’de deneyimli olmak çok önemli. Birbirimizi oldukça iyi biliyoruz ve 500 yarışı tamamladık, oldukça deneyimliyiz. McLaren-Honda’nın gelecekte büyük işler başarmasında büyük rol oynayacağız.”


Yorumlar

“Button: Beklediğime Değdi” için 7 yanıt

  1. button’ın kalması takım için çok faydalı oldu bence,alo ile çekişen bir pilot olabilir ve takım için güzel işler yapabilirler.Ayrıca iki pilotta çok tecrübeli ve kesinlikle 2007 deki hataların olacağını sanmam.

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Şimdi bu araç ne renk olacak seneye. ??

    1. @F_AlonsoD Tişörtlerin rengine bakılırsa Siyah Beyaz olacak gibi 🙂

  3. vw-tdi-power avatarı

    “McLaren-Honda’nın yeni çağında bulunmak gerçekten benim için önemli. Bu adamın [Alonso] yanında yarışmak büyük bir micadele, ancak beklediğim türden etkileyici bir mücadele olacak.”

    Button Alonso ile olan mücadeleyi küçümsedi! diye haber çıkar buradan sayın Murnout aman diyeyim 😛

    Şaka bir yana, Honda motoru deneyimi olan Button’ın bu takıma çok şey katacağına ve Alonso ile dişe diş gideceğine inanıyorum. McLaren’ı yeniden üst sıralarda görmek güzel olacak(umarım).

    1. Micadeleci insanları severim 🙂 O demeç döner dolaşır yabancı bir yerlerde bahsettiğin başlıkla tekrar haber olur merak etme. İngiliz basını şimdi çıkarım peşindedir.

  4. Neyi beklediğine değmiş acaba şampiyon bir pilotu bu kadar süre oyaladılar ve sonunda ingiliz lobisi etkisiyle Mclaren’de ikinci pilot olarak yarışması için Mclaren Button’ı seçti…Yazılanlar doğruysa ücretinide yarı yarıya indirmeyi kabul etmiş…Şampiyon bir pilotun biraz ağırlığı olmalı tabii gerçekten şampiyon bir pilot olduğuna diğer takımlar ve kendi takımı inanıyorsa…

  5. Tişört çok hoş gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir