2014 TRF1.net Tahmin Oyunu: Şampiyon xtrabit racing

2014 TRF1.net tahmin oyunu 19 yarışta yapılan tahminlere göre sonuçlandı. Bu senenin şampiyonu xtrabit Racing üyelikli arkadaşımız oldu.

19 yarışın sonunda sıralamalarda ve yarışlarda verilen puanlara göre xtrabit Racing 607 puanla sezonu ilk sırada kapatırken onu 594 puanla antigreen üyelikli arkadaşımız takip etti.

Tahmin oyununda podyumu tamamlayan isim ise 589 puan ile Alpermclaren oldu. (Tüm listeyi görmek için tıklayınız)

Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Kazanan arkadaşlar iletişim bölümünden ad, soyad, telefon, tuttuğu pilot ve takım, adres bilgilerini bize gönderirse önümüzdeki günlerde kendilerine sürpriz hediyelerini göndermeyi planlıyoruz.

Bir sonraki oyunda görüşmek üzere.


Yorumlar

“2014 TRF1.net Tahmin Oyunu: Şampiyon xtrabit racing” için 30 yanıt

  1. alpermclaren avatarı

    Bu senede 3. Olduk ama genede podyumda olmak güzel 1. Ve 2. Olan arkadaşları tebrik ederim

  2. Bilen adam ortaya çıkıyor.

  3. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    xkibrit arkadaşım tebriks ama bence şansa olmuştur çünkü ben 7/24 sitede olmama rağmen uynamadım aksi halde kazanamazdı 🙂

  4. cgdsny_Ferr avatarı

    Tebrikler GunaySay_aka_xtrabit, maaşallah.

    🙂

  5. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    Tebrikler Günay abi. Ekledim facede bu arada soy adını öğrenince 🙂

    1. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
      OtonomAktor #PrayForJules

      Dereceye giren diğer arkadaslari da tebrik ederim bu arada 🙂 bende işte 33. olmuşum 🙂

  6. GunaySay arkadaşım tebrik ederim

    üç yarış oynadım 59 puanla 103. yüm 🙂

  7. Onur Gentas avatarı

    Gunay arkadasim tebriklet. Sitenin guzel renklerinden birisin.

  8. Dereceye girenleri tebrik ederiz, Sampiyona ayrica tebrikler 🙂

    Not: Abdullah bey ben bi kere oynadim bu oyunu ama yinede birinci secilmem lazimdi? Ben sitenin sahibi degilmiyimdim? ve yoneticileriyle bagim yokmuydu? 🙂

    (ciddiye alan cikmaz umarim)

  9. Tebrikler Günay 🙂
    Kerbleri dibine kadar kullandın demek ki 😛

  10. öncelikle tebrik ederek başlıyorum lafıma kazananları kutluyorum ve tühh yaa diyerek devam ediyorum 🙂 singapur gp de bazı problemlerden dolayı tahmin yapamamam bana 3.lüğe mal oldu 12.liğe kadar geriledim tekrar tırmandım ama yeterli olmadı 6. sırada kaldım o haftayı boş geçmesem ilk 3 içerisinde olma şansım çok yüksekti ama olmadı sağlık problemleri izin vermedi malesef. ikinci 3lüyede teselli falan birşey yok mu yaa @abdullah-celik 🙂 emeğinize sağlık arkadaşlar iyi oyun ve yarıştı sağlık izin vermedi olmadı sağlık olsun 🙂 tekrar kazanan arkadaşları ( @xtrabit-racing , @antigreen , @alpermclaren ) tebrik ederim 🙂

  11. Kazanan arkadaşlar;
    @xtrabit-racing
    @antigreen
    @alpermclaren‘ i tebrik ederim.
    Fena halde kıskandığımı da belirtmeden edemeyeceğim 🙂

  12. Tebrik ederim.

  13. Pilotlar kadar bizde yorulduk. 😀 Sezonu mutlu sonlandırdık. Hediye konusunda fikrimi size yazdım.

  14. Öncelikle Günay’ı tebrik ederim. Ancak benim sonuçlara itirazım var.

    1. Onur Aybars
      24 May 2014 – 13:45 at 13:45

      Abdullah veya Özge, tahmin oyununda İspanya ve Çin yarışlarında bana 4’er puan fazla vermişsiniz. Bir ara bakmanız mümkün mü?

      Onur Aybars
      24 May 2014 – 13:57 at 13:57
      Şimdi İspanya’ya ile Çin’e tekrar baktım. İspanya’da benim bir üst ve bir alt sıramdaki arkadaşlarla İspanya’nın kazananında da 4 puan fazla var. Diğerlerine bakmadım. Çin’de bir üst ve bir alt sıramdaki arkadaşlara ve Çin’in kazananına baktım. Biz üstümdeki arkadaşta da tıpkı benim gibi 4 puan fazla var. Diğerlerine bakmadım. Diğer yarışlarda kendi puanım doğru olduğu için diğer arkadaşları kontrol etmedim.

      Yoksa bu fazladan 4 puan tarihi üye olduğumuz için mi :p

      Arkadaşlar benim genel klasmanda 20 puan fazlam var. Çin, İspanya, İtalya, Singapur ve Rusya yarışlarında bana 4’er puan fazladan verilmiş. Yani 586 puanla 4. olmuş görünüyorum ama doğru hesapla 566 puana sahip olmam lazım.

      Yukarıda alıntı yaparak durumu belirtmeye çalıştım, tüm katılanların da puanlarında fazla olma ihtimali var. Ancak ne kadar fazla? Kiminde benim gibi 20, kiminde daha az veya daha çok mu? Bu sebeple puanların tekrar hesaplanması taraftarıyım.

      Tekrar hesaplamayı yapmazsanız ben hakkım olmayan bu 20 puanı istemediğimi söyleyeyim.

      Eğer tekrar hesaplama yapılırsa ve başta Günay olmak üzere ilk 3’deki arkadaşların klasmandaki yerleri değişirse kusuruma bakmasınlar. Ancak eminim onlar da hakları olmayan puanı/puanları istemeyeceklerdir.

      Kimse “Bak 1. olmadı ya ortalığı karıştırıyor” demesin. Sanmıyorum ama yeniden hesaplamada ilk 3’de olursam şu an ilk 3’de olup da tekrar hesaplamada ilk 3 dışında kalan olursa sitenin hediyesini o kişiye vermeye de hazırım.

      Ayrıca Abdullah, önümüzdeki sene için tekrar tahmin oyunu düşünürseniz bizlerden de fikir almanız taraftarıyım. Bu sene ilk kez TRF1’de tahmin oyununa katıldım. 2 senedir bir gavur sitesinde tahmin oyunu oynuyorum. Oradaki oyun da hesaplama da daha çok hoşuma gidiyor. Evet orada aynı tahminlerle daha az puanla daha geride oyunu tamamladım ama orası daha sade ve daha hoş. Eğer bilgi almak isterseniz veririm.

      1. hesaplamalara biz elimizi dahi sürmüyoruz. biz sonucu giriyoruz puanlamayı otomatik yapıyor sistem. Bu şikayetin üzerine bir kaç defa denedim ancak puanlamada bir değişiklik olmadı. Bu konuda ne yapabiliriz bilmiyorum açıkçası. herkesin aynı oranda fazla puan aldığını umut ediyorum. Direkt olarak bizle alakalı bir şey olmadığına emin olabilirsiniz. kodlamada bir sorun olabilir hesaplama konusunda.

        Gelecek sene için puanlamada değişiklik yapmayı planlıyorum. Belki de daha basitleştirmeliyiz 🙂

        1. Abdullah zaten senin veya TRF1’in kasıtlı bir şey yapacağını düşünmem bile. Ancak bak kendimden örnek veriyorum, 20 puan fazlam var 🙂

        2. yusuferrari avatarı

          Benim 12 puan fazlalığım var. Çok önceden farketmiştim, fakat üyelere verilen puanlarda belli miktar fazlalık görünce nasıl olsa anlaşılır diye uyarmaktan vazgeçtim. Bu arada tahmin oyununda bu kadar başarılı olacağımı beklemiyordum. Dereceye giren arkadaşlara tebrikler.

      2. Yaw durduk yere içime kurt düşürdün be 😀

        Hesaplamaların otomatik olduğunu düşünüyorum. Belki sonuçlar yanlış girilmiştir?

        1. Yanlış anlama Günay, sana karşı bir şeyim yok. Yani ben de 1. olsam sonuca itirazım olacaktı, emin olabilirsin.

          1. Biliyorum dostum. Bir garipliğin olmasını farketmen yeter.

      3. +1 aynı şeyi oyunun yarı dönemdeydi sanırım dikkat etmiştim fakat fazlalık bende değil başka bir kullanıcıdaydı ona dikkat etmemde benzer tahminlerle fazlalık vardı ama olur böyle teknik aksaklıklar aslında bu kadar yapacağımı ben bile beklemiyordum ama ıyı analız etmeye başlayınca zevkli oldu ve ustlere cıktım fakat bi haftayı hastalık sebebi ile bos gecınce ılk 3 dısına dustum 🙂 saglık olsun mazur gormek lazım boyle aksaklıkları dıe dusunuyorum ben kendımce eksıklıkler olabılır zamanla duzeltılecegı ve ıyılestırılecegı kanısındayım 🙂 ama aynı durumu bende farketmıstım 🙂

  15. Amanın haber olmuşum!!! Haberleri okurken yorumlara kayınca sağda son haberin reklamı çıkıyor, bir baktım adım geçiyor. Şampiyon olmuşum 😀

    Öncelikle zor bir sezondu, performansımı sürekli artırmak zorundaydım, konsantra…..

    1. Kimi_in_Rai avatarı

      Tebrik ediyorum!

      1. Teşekkürler. Kazandığıma şaşırmadım da, bu habere hala şaşkınım. Alışık değilim 😀

  16. Gecikme için şahsen özür dilerim. Benim ilgilendiğim konuydu ancak bir türlü fırsat bulup da haberini açamadım konusunu.

    Kazanan arkadaşları, özellikle birinci olan @xtrabit-racing günay say arkadaşımızı tebrik ediyorum.

    Kazananların belli bir istekleri var mı yoksa biz mi düşünelim hediyeleri 🙂

    @alpermclaren @xtrabit-racing @antigreen

    konuya bekleniyorsunuz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir