Mosley, Anlaşmayı Mağlubiyet Olarak Görmüyor

yazar:

kategori:

FIA Başkanı Max Mosley, Formula 1’in geleceği için attığı geri adımın ardından FOTA takımlarına karşı mağlup olduğunu düşünmediğini söyledi.

Mosley, geri adım atmasına rağmen harcamaları düşürme ve yeni takımlar konusunda hedeflerine ulaştığını söyledi.

Mosley “İstedikleri kurallar ve istikrar oldu: biz de yeni takımları getirdik ve harcamaları düşürdük.” dedi.

Mosley ayrıca ayrılığın olmaması adına tekrar FIA başkanlığına aday olmayacağını yineledi.

Mosley “Takımlar her zaman ekim ayımda benden kurtulmak istediler. Hâlâ öyleler. Benim ardımdan gelecek kişi onların hoşlarına gidip gitmeyecek mi göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Yaw arkadaşlar anlaşma oldu tamam herkeste mutlu bundan ama daha anlaşmanın ana hatları belli değil.Yani tamam kesin FOTA nın istediği birçok şey gerçekleşmiştir zaten önemli olan da bu.Ama ben yinede ana metni anlaşmadaki yeni kuralları öğrenmek isterdim.

  2. Tabi tabi, kulahima anlat sen onu Mosley, Bernie kesti sesini. Hayir sen kim oluyorsunda dagdan gelip bagdakini kovup F1`i sahiplenmeye calisiyorsun onu anlamadik 🙂

  3. Sen git de kim gelirse gelsin! Yeter ki senin o uğursuz suratını bu güzelim yarış aleminde görmeyelim, ismini de kimse zikretmesin.. Yeter be, bıktık!

  4. mclarenci mp4 avatarı
    mclarenci mp4

    jean todt aday olursa şaşırmam bilader 😛

  5. garip ya benden nefret ediyorlar biliyorummm:D

  6. Anca gidersin. Nasılsa fota takımları senle birlikte fia'ya da postayı koydu. Yeni seçilecek kişi de boyacı ya da uzaydan gelecek biri olmayacak heralde. Tüm yaşananları bilerek başkan seçilecekler. Bence bu, takımların elde ettikleri önemli bi başarıdır.

  7. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    Mosley ile aynı kafada bir adam getricek FİA nasıl olsa politik oyunlar bunlar

  8. Mosley "Takımlar her zaman ekim ayımda benden kurtulmak istediler. Hâlâ öyleler. Benim ardımdan gelecek kişi onların hoşlarına gidip gitmeyecek mi göreceğiz." dedi.
    Burası çok önemli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir