Montezemolo’nun Formula 1 Patronluğuna Getirilmesini Ferrari Engellemiş!

Son çıkan haberlere göre Luca di Montezemolo’nun Formula 1 Grubu başkanlığına getirilmesini Ferrari engellemiş.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Ferrari başkanlığından gönderilen Montezemolo’nun Formula 1 Grubu yönetimine, harici üst düzey yönetici olarak katıldığı duyurulmuştu.

İtalya’nın Gazetta dello Sport gazetesi, CVC’nin Montezemolo’yu grup başkanı olarak atamak istediğini ancak Ferrari Başkanı Sergio Marchionne’nin bunu engellediğini iddia etti.

İspanya’nın El Mundo Deportivo gazetesi de bunu destekleyerek “Bu yüzden sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakan Peter Brabeck görevine devam edecek.” dedi.

Ecclestone “Birisini bulacağız. Bir çok kişi bu pozisyon için gündemde.”

“Muhtemelen gelecek seneki yönetim kurulu toplantısında belirlenecek. Ben başkan olmak istemiyorum. Bu, ihtiyacım olan son şey.” dedi.


Yorumlar

“Montezemolo’nun Formula 1 Patronluğuna Getirilmesini Ferrari Engellemiş!” için 7 yanıt

  1. çevir kazı yanmasın yalanın püsküllüsü ferrari bunu başaramyınca zaten biz engelledik palavrasını ortaya dökmüştür

  2. Ferrari’nin F1 yönetimine adam soktuğunu zannedenlere kapak olmuş.

  3. Montenın F1 grubunun başına gelip Ferrari adına politika yapacağını zanneden ve Vettel 10 şampiyonluk alır yeaa diyen şahıslar var.

    Jean Todt Fia baskanı olduğundan bu yana Ferrari kaç kez şampiyon olabildi yada kac kez 2006 dakı gıbı rakıplerını zora sokabılecek bı hamle yapabıldı mi?

    .Jean Todt Ferrariden değil ama Monteden ıntıkamını cok guzel aldı Todt…Şimdi aynı durumda Monteda onun ayağını kaydıranlara gereken zorlukları cıkarmak adına elinden geleni yapacaktır…

    Ferrari bence bu saatten sonra eskı dostlarını dusman yaparak daha da zor duruma dusebılır

    1. ugur büyük başkan Sergio Marchionne önderliğinde yeni yapılanmaya girdik hedefte vettelin 5. şampiyonluğu var Jean Todt FIA başkanı olduğundan beri mc laren kaç kez şampiyon olmuştur todt monteden intikam felan almamıştır. Bizde böyle şeyler olmaz. eski dostlar düşman felan olmaz bak gerekli lobi çalışmaları yapılıyor 2016 da motor kuralları değişecek sence bunlar nasıl oluyor güç bizde ferrari gene zirveye yerleşecek eski şaşalı günler geri geliyor

      1. Rambo dediğin gibi olur inşallah ama bekleyip göreceğiz Ferrarinin eski günlerine dönüp dönemyeceğini…

  4. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    Adam Parr gelsin dertler bitsin

  5. Sergio korkmuş olmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir