Furbato: Ferrari’nin Değişimi Etkileyici

yazar:

kategori:

Toro Rosso’dan McLaren’e geçen Luca Furbatto, Ferrari’nin yeni patronu Maurizio Arrivabene’nin bu yıl yaptığı değişliklerin oldukça etkileyici olduğunu söyledi.

Ferrari bu yıl Stefano Domenicali, Luca Di Monzemolo, Marco Mattiacci, Fernando Alonso, Luca Marmorini, Pat Fry, Nicholas Tombazis, Hirohide Hamashima ve Pedro de la Rosa ile yollarını ayırmıştı.

Takım son olarak Jean Eric Vergne’i takımın test pilotluğuna getirdi ve bu transferi yorumlayan McLaren’den Luca Furbatto” “Jean hızlı ve aynı zamanda güçlü bir savaşçı. Yarışta asla vazgeçmez” dedi.

“İnsanlar Ferrari’nin neden genç Rigon veya Marciello’ya fırsat sunmadığını merak ediyor. Ama ben bunun mantıklı bir açıklamasının olduğunu düşünüyorum”

“Ne yazık ki bugünün kuralları test yapmanıza izin vermiyor. Bu yüzden genç pilotların test pilotluğu konusunda dezavantajı bulunuyor. Vergne’in üç senelik bir deneyimi var. Aynı zamanda Vettel ile beraber Ferrari’ye geçen Adami ile uzun süredir beraber çalışıyor”

“Uzaktan bakıldığında Arrivabene’nin çok iyi bir adam olduğunu görebilirsiniz. Açıkçası o Ferrari’nin neye ihtiyacı olduğunu biliyor gibi görünüyor. Yarış departmanında yaptığı değişiklikler etkileyici”

“Açıkçası Allison gibi birinin dümende olması iyi birşey. O işinde en iyilerden birisi ve yeterince İtalyanca konuşabiliyor”

“Arrivabene’nin takım içerisindeki rolleri ve sorumluluklarının ekibi şekillendireceğini düşünüyorum. Takım içerisindeki net politikası gelecek için umut veriyor”

“Bir McLaren çalışanının bunu söylemesi garip gelebilir ama ben bütün kalbimle Ferrari için en iyisini umut ediyorum”


Yorumlar

“Furbato: Ferrari’nin Değişimi Etkileyici” için 4 yanıt

  1. bu ne aşk _?

  2. Son cümle “Arrivabene bana 3-5 bir şey atarsa belki McLaren’den bilgi sızdırabilirim” gibi..

    Bir McLaren çalışanı olarak Ferrari için en iyisini umut etmek nedir abi 😀 Hemde bütün kalbiyle 😛

    1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      Bu adamda riskli 🙂

      1. Alpay Rüzgar avatarı
        Alpay Rüzgar

        2008 skandalı vol2. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir