Ferrari’nin 2016 Sonuna Kadar Büyük Beklentisi Yok

yazar:

kategori:

Ferrari’nin yeni patronları, Formula 1 takımlarından kısa vadede büyük başarı beklemediklerini söyledi.

Bu sene gelen başarısızlıkların ardından Ferrari’de kilit roldeki bir çok isim takımdan gönderilirken takım patronu 2. kez değişti ve Maurizio Arrivabene getirildi.

Arrivabene “2015’te 2-3 galibiyet alırsak memnun oluruz. 4. kez kazanırsak cennete gitmiş gibi oluruz.” dedi.

Sergio Marchionne “Mercedes’ten Toto Wolff ve Dieter Zetsche ile yaptığım görüşmelerde onların böylesi olağan üstü bir sene geçirmelerini sağlayan sürecin bir kaç sene önce başladığını öğrendim.”

“Teknik çözümler açısından onların olgunlaşması 2 sene sürmüş. Ferrari muhtemelen aynı seviyeye 2016 sonunda gelebilir.” dedi.

Arrivabene “Sahip olduğumuz insanlar iyi insanlar. Diğer takımlardan yeni isimleri alma gibi büyük sürprizler olmayacak.”

“Yeni bir takım ruhu hissi var. Kimse adada değil. Kimse yalnız değil. Yapılacak mucizeler yok ve ben de sihirbaz değilim.”

“Takım olarak çalışmalıyız çünkü bireysel başarılara inanmıyorum.”

“Takım başarısına inanıyorum.” dedi.

Marchionne “Motor konusunda değişiklik garanti değil. Kurallar gerçekten labirent gibi. Gerçekten kötü bir şekilde bir araya getirilmişler. Sarhoş birileri tarafından yazılmış olmalılar.”

“Kuralları basitleştirmemiz lazım böylece normal insanlar bile anlayabilirler.” dedi.


Yorumlar

“Ferrari’nin 2016 Sonuna Kadar Büyük Beklentisi Yok” için 10 yanıt

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Sergio Marchionne “Mercedes’ten Toto Wolff ve Dieter Zetsche ile yaptığım görüşmelerde onların böylesi olağan üstü bir sene geçirmelerini sağlayan sürecin bir kaç sene önce başladığını öğrendim.”

    Adamlar konuya hakim..

  2. 2015’te galibiyet alacaklarını sanıyorlar mı hakkaten? podyuma kaç defa çıkabilecekler onu merak ediyorum. toplamda 5 podyum olur mu?

    1. Bu seneden kesin iyi olur fakat galibiyet beklentisi olağanüstü şartlar hariç gerçekçi degil. Hele ki bu rezil stratejistlerle hiçbir şey olmaz.

  3. bu adamlar hala şıracı ve bozacı zihniyetindeler yazık ya..

    değil 2016 sonu

    sizden 2026 da bir numara olmaz bu kafayla…

  4. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Büyük beklentisi yokmuş, 2-3 galibiyet alsa yetermiş. Newey tasarımı Red Bull anca aldı o kadar galibiyeti bu sene, o da Mercedes’in sorun yaşaması sayesinde. Sizde ne motoru geliştirecek vakit kaldı ne de bunu yapacak adam. Mercedes’in de boş oturacağını falan sanıyorlar herhalde bu sırada. Önce durumun fotoğrafını doğru düzgün çekmek lazım, bunu yapamadıkça üst yapı hatalı olur. Ayrıca Raikonen’in performansı ortada, Vettel de sorunlu araçları iyi idare eden biri değil, çaylak Rikardo bile tokatladı geçti. Sen bir galibiyet alırsan öp de başına koy.

  5. Büyük başkan Sergio Marchionne ve sağ kolu Maurizio Arrivabene bakışları oldukça muazzam ve etkileyici her ikisindede inanmışlık var

    bakın adamlar diyorki 2017 yılında sebastian vettel banko şampiyon

    2016 yılında şampiyon olma ihtimali yüzde 50 civarı sene sonunda mercedesle hız olarak aynı olacağımıza göre vettel son 4 yarışı alır ilk 16 yarıştada 3 tane kazansa gene şampiyonuz

    2015 yılında şampiyon olma ihtimalimiz yüzde 20 civarı 3 veya 4 zafer ama unutmayın keke rosberg 2 zaferle şampiyon oldu la vettel neden olmasın

    bu haber bize ilaç gibi geldi

    1. Sonra;dışarıdan gelen korna sesiyle sabah olduğunu anladı.
      – Halbuki gördüğü rüya o kadar gerçektiki,gözünü hiç açmak istemedi.

      1. @padokman tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar

        ben gördün kardeş bu iki adam polat alemdar ve memati gibi vetteli kesin şampiyon yapcaklar

  6. “Ferrari’nin 2017 aracını gören Arrivabene’nin ilk tepkisi ‘Wow !’ oldu.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir