Gracia, Mosley'in Todt'u Destekleyeceğinden Şüpheli

yazar:

kategori:

İspanya Motor Sporları Federasyonu Başkanı ve FIA Dünya Motor Sporları Konseyi üyesi Carlos Gracia, Max Mosley’in yerine Jean Todt’un geçmesini istediğinden şüpheli.

Son çıkan söylentiler Mosley’in ya 5. kez başkanlığa aday olacağı ya da yerine Ferrari’nin eski patronu Jean Todt’u istediği yönündeydi.

Ancak başkanlık için kendisini de potansiyel adaylar arasına koymayı reddetmeyen Gracia “Max eğer çok delirmezse onun Jean Todt’u destekleyeceğini düşünmüyorum çünkü onun nereden geldiğini ve nereyle bağlantısı olduğunu biliyoruz.”

“Luca di Montezemolo yaptıkları ile FIA ve Dünya Motor Sporları Konseyi’ne saygısının olmadığını gösterdi.”

“Max Mosley’i ölene kadar savunmayacağım ancak ölene kadar savunacağım şey kuruma olan saygı.”

“Max Mosley tekrar seçime girerse şaşırmam. Yapabileceğiniz en kötü şey bir hayvanı yaralı olarak bırakmaktır. Luca’nın yaptıkları Max’ı tekrar canlandırdı.” dedi.


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    hatta prodrive veya lola nın yerine manor un alınmasında mosley in baglantılarının olmasından dolayı oldugu da düşünülebilir

  2. mert merter avatarı

    Ron Dennis bu is icin tam adami F1 cok iyi biliyor bunun yaninda cok büyük bir firmanin en üst düzey yöneticilik tecrübeside var F1 e Ron Dennis ile bir disiplin gelir tek nik olarak da cok donanimli TODT un kukla olacagini hepimiz biliyoruz ama Ron Dennis e kime kuklalik yaptiramaz bilmem anlata bildimi……..

  3. En azından Mosley'in şu anda hiç bir şirketle bağı yok. Ha eskiden Simtek'le bağı varmış (dolaylı yönden de şimdi ki Manor'la).

  4. Mosley den iyi bir seçenek yok şu an da.Todt un gelme ihtimali var.Bu Ferrari egemenliği demek olur bu benim istediğim bişey belki ama f1 için hiç iyi olmaz :)Mosley olmazsa Fia kendi adayını çıkaracaktır bu da mosleyin desteği olmadan gerçekleşmez.Ve Mosleyi istemeyen Fotaya arka planda kalan mosleyin neler yapacağını hayal dahi edemiyorum

  5. ali  yalçın avatarı

    Bu ingilizlerden korkulur arkadaş amaca ulaşmak için her yolu mübah sayarlar,bu mosleyi tekrar seçerlerse şaşırmam…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir