Dennis: Honda’nın En Büyük Mücadelesi Dayanıklılık

yazar:

kategori:

Ron Dennis yeni Honda motorunun performansından etkilendiğini söylerken diğer yandan da dayanıklılığın kendileri için en büyük mücadele olacağına inanıyor.

Honda ve McLaren 20 yıldan fazla bir aradan sonra tekrar güçlerini birleştiriyor ve Japon üretici Mercedes, Ferrari ve Renault ile rekabet etmek istiyor.

İki yıldır yeni motorları üzerinde çalışmalarına rağmen Dennis’e göre önümüzdeki yıl temel olan noktanın dayanıklılık olacağını söylüyor.

“Honda dayanıklılık ve tarihleri tutturma ile mücadele ediyor. Performans oldukça etkileyici, ancak bunu sizinle paylaşamam.”

Honda’nın motorsporları patronu Yasuhisa Arai geliştirdikleri yeni paketten emin görünüyor.

“Yeni kurallara uygun paket çok, çok karmaşık. Abu Dhabi’de bir test yaptık ve bir çok veri elde ettik ve McLaren Honda olarak tek bir takım haline geldik bile. Birlikteliğimize inanıyorum ve önümüzdeki yıl Melbourne’de kazanıp yeni bir çağ açacağız.”

Dennis Honda ve çalışanlarının ortaya koyduğu çabadan etkilendiğini söyledi.

“Bu mühendis grubundaki adanmışlığı ve keskinliği görebiliyorsunuz. Örneğin çok etkileyici bir görev kontrol merkezleri var, burada McLaren’de de bir tane var ve teknik ve destek ekibi yarış dünyanın neresinde olursa olsun yarışı takip edebiliyorlar.”

“Görev kontrol merkezlerinden bu kadar uzakta olmaları nedeniyle 50 insanın uyuyacağı, yiyeceği ve destekleneceği özel yapılara sahipler ve en iyi ve son teknoloji dinamometrelerden 30 tanesine sahipler.”


Yorumlar

“Dennis: Honda’nın En Büyük Mücadelesi Dayanıklılık” için 13 yanıt

  1. Ron Dennis 2013’ün sonunda da 2014 için “Gelecek sene yarışlar kazanacağız” diyordu. Büyük konuşmayı hep sevmişti zaten.

  2. Ron Honda nın gelişiminden çok etkilendiğini söylese de temkinli olmakta fayda var.

  3. Onur Gentas avatarı

    Hem rekabetin olmadığından yakınıp hem de rakip takımların başarısız olmasını dileyen bir kesim var ki anlamakta zorlanıyorum. Şuan için rekabet beklentimizi karşılayacak tek ekip olarak da McLaren görünüyor. Yani örnek olarak Ferrari başarısız olacaksa McLaren’de başarısız olsun demek yerine umarım güçlü bir performans gösterirler demek taraflı tarafsız herkesin görevi. Eğer ki bu sporu seviyorsanız gönlümüz her takımın rekabetçi olmasından yana olmalı.

    1. Elbette rakip olmali.Dise dis rekabet istiyorum.
      Yoksa kazanmanin anlami yok.

  4. SCUDERlA FERRARI avatarı
    SCUDERlA FERRARI

    Mercedes: Bırakın gelsin gel hele gel 😀

  5. Mehmet ceviz avatarı

    Ron amca domenicali vol 2 wooow olacak demedi demeyin

  6. Söyledikleri taraftar için umut veriyor ama McLaren, Malezya ve Bahreyde ortaya çıkan downforce sorununu avrupada updateler ile çözeceklerini ve tekrardan podyum için çekişeceklerini söylemişti ancak puan almakta bile zorlardı ozamandan beri gözümle görene kadar inanmamayı seçtim bence gelecek sezon max 3. lük için çekişebiliriz fazla beklentiye girilmemeli.

  7. Melbourne de kazanmak kulağa hoş geliyor

    1. SCUDERlA FERRARI avatarı
      SCUDERlA FERRARI

      sonra dışardan gelen korna sesiyle uyanır.

      1. @scuderla-ferrari bunu hayal aleminde yaşayan söylüyor hahaha

        1. SCUDERlA FERRARI avatarı
          SCUDERlA FERRARI

          hayal aleminde yaşayan kim ben sana söylüyüm, hiçbir kopya aslından daha iyi olamaz yani ancak mersonun arkasında kalırsınız şampiyonluğu felan unutun derim zaten 2016 da ferrari sazı eline alacak diğer takımları oyuna kaldıracaktır 😀

  8. Adamların bu kadar emin konuşmasında bisey vae bunu ilk yarislarda gorecegiz ama bana oyle geliyor ki antrenmanlardaki teklemeler bi numaraydi ve arac gercekten suratli olabilir.Keske de olsa tek takimin egemenligiyle f1 zevk vermiyor

  9. Dennis amca çok hevesli yalnız mebourne’de kazanıp yeni çağ açmak da pek mümkün değil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir