2014 Sezonunun En İyi 20 Geçişi

yazar:

kategori: ,


Yorumlar

“2014 Sezonunun En İyi 20 Geçişi” için 11 yanıt

  1. En iyisidir demiyorum ama Vettel’in Silverstone’da Alonso’ya yaptığı atak kesinlikle bu videoda olmalıydı.

  2. Bazı geçişler gerçekten sıradan videoda bence olmaması gerekir. Ve evet vettel in geçici silverstone daki kesinlikle olmalıydı. Benimde gözlerim onu aradı, mücadele olarak çok üst düzeydi.

  3. monzadaki ricciardo’nun vetteli geçişini unutamıyorum, müthiş keyif aldım. bir de hamilton’un abd ‘de rosberg’i geçip “hakeden benim” iletisini vermesi muazzamdı.

  4. 1.sıradaki geçiş ile 2.sıradaki yer değiştirmeli.Onun dışında güzel video olmuş.Vettel’in hiçbir geçişi doğal değildi ki videoya girsin.

  5. ingiltere gp de vettelin eskı start duzlugundeki atağı nasıl sıralamaya giremez acaba ?? 1. olarak onu beklerken yapay (drs ) bir geçiş 1. seçilmiş. ilginç

    1. Hamiltonun ordaki gecisine yapay demen tarafsiz yorum yapmadiginin gosdergesi.
      Virajin ordasinda ve yagmurda g.t ister ole atak yapmak.

    2. İlginç olan sizin şunu görememeniz Adam şampiyonluk yolundaki rakibine yagmurlu bir pistte öyle bir virajda atak yapıyor sen kalkmışsın neden 1.seçilmiş yapay geçiş vs.diyosun.

      1. Bu video en iyi 20 geçiş iddaasıyla hazırlanmış .. şampiyonluk yarışındaki rakibi vs gıbı parametrelere mi bakacagız biz yoksa en iyi geçişleri mi izleyeceğiz ? bilmem meramımı anlatabildim mi ?

        1. Burada ki bazı video’ların burada olma sebebi geçişin ÖNEMİ o yüzden sadece görsel bakamazsın ayrıca Vettel’in İngiltere’de Alonso’ya cevaben yaptığı geçişin de burada olmasını beklerdim

    3. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      @ogg_vorbis arkadaşlar cevabını vermiş . 🙂

    4. aynen , skysport en iyi geçiş seçmişti vettelin geçişini . Sacmalık burda olmaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir