Yeni Ferrari Çarpışma Testini Geçti, Ocak Sonunda Görücüye Çıkıyor!

Ferrari takım patronu Maurizio Arrivabene 666 kodlu yeni Ferrari projesinin FIA’nın zorunlu çarpışma testinin tümünden geçtiğini doğruladı.

Arrivabene yaptığı açıklamada aracın çarpışma testinden geçtiğini doğrularken, aracın ocak ayının sonunda Ferrari’nin resmi internet sitesi üzerinden tanıtılacağını açıkladı.

Net bir tarih vermekten kaçınan Arrivabene “Nedeni çok basit. Mühendisler geçmiş yıllardaki gibi bir sunumu hazırlamanın üç gün alacağını söylediler.”

“Fakat bu aşamada aracın gelişimine daha fazla zaman ayrılmasını tercih ederim” dedi.

 


Yorumlar

“Yeni Ferrari Çarpışma Testini Geçti, Ocak Sonunda Görücüye Çıkıyor!” için 58 yanıt

  1. Affedersiniz ama bahsettiğniz pilotlar şey gibi para kazanıyo birini tutarsınız ama birbinize hakaret etmeye bu hayatta kimse için değmez

  2. RED IS MY LOVE avatarı
    RED IS MY LOVE

    17.yi ne zaman görcez acaba 😀

  3. ”Bu sitenin de artık klasikleşen ” benim pilotum senin pilotunu dövdü , döver ” kısır tartışmaları ne zaman bitecek acaba ?”

    bu bakış açısı ile çok zor ortada hakeret edilen pilotun ve takımın aracının rekabet seviyesi var ve ortada

    massa ve raikonen gibi pilotların performansları bunları görüp üstüne

    ferrariyi mahvettiler sonra takımdan tüydüler açıklaması traji komik

    ancak gülünür..adamlar 7.liğe başarı diyorlar en fazla atak yiyen araç ferrari daha niceleri

    yani ortada gerçekler var diğerlerinden 1 sn hızlı araçla pistde önden başlayıp kendiyle yarışan..

    yarış bitiminde yes baby yeaah naraları atan bir pilotun bu seneki

    daniel le imtihanı gibi mesela

    adam sudan çıkmış balığa döndü takım emirlerini duyamadı nedense sonrada ayrıldı.

    saçma yorumlar yapmak anlamsız neden niçin ayrıldığı onu bağlar

  4. Bu sitenin de artık klasikleşen ” benim pilotum senin pilotunu dövdü , döver ” kısır tartışmaları ne zaman bitecek acaba ?

  5. Alonsoyu her seferinde karaktersizlikle suclayan fanların pilotları Vettel 2010 2013 arası şampiyon 2014 İtalyada meşhur geçiş aklı başından gider Japonya yarışı Behlül kacar Lewis 2007 den 2012 ye kadar kafaya oynayan bi aracı ve her turlu gelişime acık bı takımı varken(Ferraride Alonsonun bindebirini bile yaşamamışken) 2013 te Rona buyuk bi kazık ve topuk..Kimiye gelince hep aracı en iyisi olursa ben varım diyen 2007 de ona ilk şampiyonluğunu kazandıran takımına 2008 de birşey katamayan ve şampiyonluğa mal olan hatalarıdan sonra hiç bi reaksiyon gösteremeyen Massa gibi bi pilota ezilen 2009da Massanın gölgesinde kalınca takımdan şutlanan ve rallide bi şey yapamayıp para suyunu cekınce F1e zorla giriyomuş havası yaratıp 2 sezon sonra kovulduğu takıma daha dusuk bı ucretı kabul ederek gelen şampiyonluğa oynamadıktan sonra 2.liğin yada sonunculuğun ne farkı diyen bi pilot karakter bakımında daha iyi ama Alonso 5sene Ferrarinin durumu ortadayken varını yoğunu verip işine bakan birini her seferinde saçma argümanlarla karaktersiz ilan eden arkadaslara burdan ricam ilk önce kendı pilotunuzn gecmişini objektıf olarak ınceleyın ne Alonsodan daha karakterlı nede daha karaktersız oldukalrını goruzsunuz!!!

    1. duygulara tercümansın

  6. 5 yıldır tek bırsey degısmedı oda ferrarı nın buyuk konusup 5. yarıstan ıtıbaren onumuzdekı sezona hazırlanacagız demesı.

  7. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Delikanlı gibi kusun içinizdeki kini: Alonso sıkıyı gördü kaçtı deyin adam gibi. Ferrari için topladığı puanları ve karşılığı parayı bugüne kadar kim kazandırdı hacı? Sevmiyor olabilirsiniz ama puanları da nasıl yok sayıyorsunuz? Raikonen’in durumu ortada, Massa’nın durumu belli, Schumacher döneminden sonra Ferrari tarihinin en başarılı adamı Alonso, ister kabul edin ister etmeyin

    1. Schumacher döneminden sonra tek şampiyon pilot Raikkonen’ken nasıl oluyorda şampiyon olamayan, 40 tur Petrov’un arka kanadını izleyen, Suzuka’da şapşalca kaza yapıp şampiyonluk kaçıran bir pilot daha başarılı sayılabiliyor?

      1. @SaikoRaiko senin şapşalca dedğin kazaya neden olan adam senın nickinde adı yazılı olan pilot bu yorumu yapıyorsan eğer şapşal sensin Petrovun kanadınıda o cok ustun zekalı pit ekibi yuzunden izledi bunu Serhan Acar bile soyledı defalarca!!!

        1. Bi de resim eklemiş..

          Üstün zekalı pit ekibi Monza’da Massa’nın rüzgarında turda attırdı.. Yeri gelince yarışı Rai’ye göre optimize de etti.. Bunları da say..

        2. Bir dakika ! eee bu resimlerden çıkması gereken sonuç ne? Kimi adamın yanındayken sırf Diaz şampiyonluk kovalıyor diye ayağını gazdan mı çekecekti? Adam Button’a o kadar odaklanıyor ki hiç dış aynaya bakmıyor aç videosunu detaylı izle. Kimi olabilecek en dışta zaten ki videolardan da görüldüğü üzere ufak bir pist dışına çıkma durumu da var Diaz gidecek yer bırakmadığı için. Eeee dahası ne? Burda şapşal durumuna sen düşmüşsün sonuçta start anında sadece yer kazancam diye tek bir yöne odaklanılmaz herkes Massa değil ki Fernando faster diye yol verecek vites kutusu açılacak. O sezon Alonso haketti diyor herkes ama hırsızlıkla alınan puanlar ne olacak? Size göre birini vurmanın yolunu bulduysan al eline silahı çek vur sonuçta kanun önünde suçsuzsun ama bu senin gerçekte suçsuz olduğun anlamına gelmez… Ki o hareketle neler değişti o Teksas GP’de ki bunları da göz önünde bulundurmak lazım…

          1. Alonso.ElNano #ForzaJules #ThePowerOfDreams avatarı
            Alonso.ElNano #ForzaJules #ThePowerOfDreams

            Hirsizlikla alinan puanlar ??? Hahaha 😀 .

            1. Evet kelimenin tam anlamıyla hemde hırsızlıkla alınan puanlar… Takım oyunu Futboldur bizim izlediğimiz diğer F harfiyle başlayan Formula 1 değil. Kaldı ki Formula 1’i de takım sporu olarak görsek bile Teksas’ta yapılan hırsızlıktan sadece Massa etkilenmedi Massa’nın arkasında kalan ve Massa’nın 5 sıra gerisine kadar olan tüm pilotlar etkilendi. Haksız mıyım? Kirli taraftan start alsa geçilme ihtimali olan bir kaç pilota karşı bildiğin hırsızlık suçu işlendi. Ama tabi size göre Alonso için hırsızlıkta yapılabilir sonuçta o bir tanrı ve tanrılara ceza kesilemez…. Yada usta hırsızlar her zaman paçayı kurtarmanın yolunu bulur. Gerçekten usta hırsızlar….

              1. Alonso.ElNano #ForzaJules #ThePowerOfDreams avatarı
                Alonso.ElNano #ForzaJules #ThePowerOfDreams

                Hahaha 😀 😀 . He yavrum he, Alonso hirsiz, şikeci, kötü, kaka 😀 .

          2. iş yine gelmiş kim haksız kısmına.yahu şunu idrak edemiyorsunuz. sanki kimi orada kalsa o virajda alonsoyu geçecek ve o kadar zorluyor. tamam belki alonso fazla sola yanaştı ama arkasındaki kimi yarım araç boyuna varamamış bile daha .neyse bu şeyler kiminin bu sene alonsoya madara olduğu gerçeğini değiştirmez.

        3. Fotodan görülen, Kimi’nin aynalarını kontrol etmeyen öndeki pilotla teması engellemek için aracının sol tekerleklerini çime çıkardığıdır.

          1. resimdeki kazaya sebeb olan Kimi 2008 de Fujide Hamiltona frenlemeyi kartingde öğreniyoruz demişti anlaşılan o ki burda öğrendiklerini unutmus…

            Ayrıca Alonso Massadan puan hırsızlığı yaptıysa 2007 Brazilyada da Kimi şampiyonluğu Massa dan çalınan puanlarla almıştır…

            1. Niye Massa’nın vites kutusunu mu açtılar yoksa telsizden mi seslendiler?.
              Burada olası bir fren sadece Kimi’ye sıra kaybettirmez olası bir arkadan temasta olan Kimi’ye olabilirdi adam gidebileceği son yere kadar gitmiş yetmemiş ufaktan dışarı da çıkmış ama sizin Diaz hala o tarafa gitcem ben diye tutturunca da kaçınılmaz son. Hayır mantığını anlamıyorum adam gelip herhangi bir pilotu sıkıştırıyor sonra da vay efendim bizim pilot ultra tanrı ona yer verecekti. Yok ya senin beynin ne güzel işliyor öyle yesinler senin düşünce tarzını. Adam basbaya kaçabileceği son yere kadar kaçmış. He Diaz o tanrısal yeteneklerini boynunu ve kafasında kullansa biraz da sol aynaya bakmayı akıl etse kimse bir sıkıntı yaşamazdı aslında. He noldu Kimi’nin aracı ufak bir darbe aldı. Diaz’da sezon sonunda Brezilya’da Rambo veya Mehmet Günaydın isimli kişilerden birinin kullandığı avatar daki o meşhur ve güzel bakışını atmıştır Yess Baby Yess diye bağıran Vettel’e. Eee zor olmuştur sonuçta 1 değil 2 değil 3. kez son yarışta kaybetmişti şampiyonluğu. Nedense iş son yumruğu atıp maçı kazanmaya geldiğinde sizin tanrının işi tırtlıyor. Belki de sandığınız gibi tanrı değildir ne dersin?

      2. ama bu senede ferrarinin son şampiyon pilotuna 100 + fark attı kötü( ! ) pilot onu ne yapacağız.

        1. @nebi bosver kendını yormaya değmezz kardesim daha yazılanlara mantıklı bı cevap veremıyorlar hep laf salatası 🙂

          1. Sen hangi şeye cevap verebildin bi söyle de görelim seni de biz cevap verdik kapı gibi karşılığında kalınca aklı sıra ooo cevap veremeyince vs vs vs. Durduk yere saçma sapan resmi koyan sen cevabı alan sen hazmedemeyen sen ama hazımsızlıkla suçlanan biz. Beynini kullan kullanmayınca ödül vermiyorlar.

  8. 28 ocak 2015 saat sabah 10:30 da tanıtılacakmış yeni araç. Az kaldı bakalım

  9. normal bir haber ama yorumlar komedi.

    şunu demiş;

    Alonso ve tayfası Ferrari’yi içler acisi bir hale getirip yavaştan tüğme taktiğini kullanıp arkasına bakmadan kaçma durumunda kaleyi terkettiler.

    artık tüğme neyse? düğme mi diyor tüymekten mi bahsediyor. 1 cümle sonra da şu;

    Ferrari’nin içindeki hainler tek tek temizlendi, Kendini sevenler sevmeyenler, en büyüğün Ferrari olduğunu hatırlatarak takımdan uzaklaştırıldı.

    herkes anlar da, sırf kendi yazdığını okuyup algılayabilsin diye koyulaştırdım. birbiri ardına 2 cümle yazılıp kafa kafaya bu kadar nasıl çelişilir bilen açıklasın. ya hakkaten ne dediğini bilmiyor, ya da alonso’ya sallayacağım diye algıyı kapatmış, aklına ne gelirse yazıyor. ferrari’nin başarısız denen elemanlarının alonso’nun “tayfası” olduğunu sanmak da ayrı bir saçmalık.

    1. Benim ülkemin Royalcanının yorumu bile farklı argadaşh..

      1. aslında seni ciddiye alıp cevap bile vermemek lazım da, millet ne halde olduğunu görsün diye yazıyorum.

        1. aslında seni ciddiye alıp cevap bile vermemek lazım da

          İşte ben seninle ilgili bu kararı vereli çok oldu birçok insan gibi ciddiye alınacak bir insan demeyelimde Royalhunt olarak ciddiye alınacak bir kişi değilsin.Durum karşılıklı..

          İşine gelince spin atan pilotun attığı spini takıma maleden sen işine gelmeyince dıdısının dıdısıyla uğraşırsın insanların zamanını çalarsın bunun için ciddiyetsiz yorumlara devam seninle ilgili….

          1. aç bahreyn’i izle, mühendis nico’ya push for 2 laps diyor, yani takım arkadaşı pite girdikten sonra kaç tur zorlayacağını söylüyor. hamilton da yarıştan sonra normalde push dendiğinde kaç tur atılacak o da söylenir demişti ve bunu telsizden söylemediler, ki ben de zaten hem pilot hem takım hatası demiştim. bak gayet anlayabileceğin şekilde yazdım.

            ben doğru gördüğümü söylerim, sen raikkonen’i savunacağım diye uydurur da uydurursun aradaki fark bu. santanderle ilgili kaç tane daha masal duyacağız? yine boş boş yazmışsın ne alonsoyla ne de gönderilenlerle alakası olmayan bir haberin altına. cevap gelince de düştüğün durum yüzünden dalgaya vurmaya çalışmak vs. alonso hakkaten fazla fark atmış 2014’te, daha sindirememişsin. ama böyle haberlerde şakşakçılıkla sindirilmez, soda iç.

            1. Ben sana buna cevap olarak Hamiltonin ağzından tamamen spinin kendi hatasi olduğunu, çok zorlamasından kaynaklandiğini belirttiğini soyledim senin buna cevabın ne oldu?

              Bak Bak royalcan ne diyor;Zaten iki yarış kalmış ve takımı suçlamamak için böyle demiş miş 😀

              Ee senin işine gelince en sacma bahaneleRi kendine liman bilirsin, işine gelmeyince Kimi torku kontrol edemedi dersin

              .Bakış açın senin bu 😀

              1. Hamilton’u bu kadar fazla savunmasının sebebi Alonso’nun Hamilton’u yenememiş olması.. Hamilton’un Alonso’yu ilk yarışın ilk virajında tokatlamış olması…

              2. İşte F1’e bakış açın bu.Üstelik ilk yarışın sonucunu bile bilmiyorsundur.O zaman her start ya da her geçişe tokatladı demek gerekir.Evet Hamilton Alonso ile başa baş yarışabildi gerek Ron Dennis gerek milliyetçilik faktörü yüzünden.Fakat Raikkonen bunu yapacak duruma bile gelemedi.

              3. Hı hı evet, hatırlamadığım yada bilmediğim bir yarış sonucunu merak edip F1.com’dan bakmakta aklıma gelmiyor… F1’e bakış açım buymuş, yek ya..

          2. @erendost
            Bence onun yorumlarına cevap yazma.

  10. ”Alonso ve tayfası Ferrari’yi içler acisi bir hale getirip yavaştan tüğme taktiğini kullanıp arkasına bakmadan kaçma durumunda kaleyi terkettiler.Şimdi kankasi ile Ferrari’ye akıl vermeye çalışaraktan sallama modundalar.”

    nedir bu Alonsodan alıp veremediğiniz yoksa bu senemi oldu herşey kimiyi gördükten sonra..

    ferrariyi içler acısı bir hale getirmek denilmiş 2009 dan beridir ferrari nerede bir söylermisin meşrubatçılar yolda kalacak ferrari kazanacak hala 2009 daki ön kanat..pehh pehhh

    aynı seriyi seyretmiyoruz sanırsam tamam pilotu sevmeyebilirsiniz ama habire haybiyeden atıp tutmayalım desteksizce..
    hoş olmuyor.
    tıpkı destek verdiğiniz pilota atıp tutulması gibi.

  11. Alonso ve tayfası Ferrari’yi içler acisi bir hale getirip yavaştan tüğme taktiğini kullanıp arkasına bakmadan kaçma durumunda kaleyi terkettiler.Şimdi kankasi ile Ferrari’ye akıl vermeye çalışaraktan sallama modundalar.

    Ama bu Ferrari koç adamı böyle yola getirir, oda yetmezse topunuzu topun ağzına koyar ateşler.Şekil 1.b.a da görüldüğü gibi.

    Ferrari’nin içindeki hainler tek tek temizlendi, Kendini sevenler sevmeyenler, en büyüğün Ferrari olduğunu hatırlatarak takımdan uzaklaştırıldı.

    Yeni sezonda çok farklı bir takim yapısı göreceğiz, bina yıkılıp daha sağlam temeller ile daha kaliteli malzeme ile tekrar yapımına başlandı.Bu bina bittiğinde ne mercedes, ne de meşrubat takımı kalacak ortada.Birtek ezeli rakip Mclaren kalacak.

    En azından arkadaşımızın dediği gibi, Alonso temelli domuz karakterli araçlardan kurtulup, gelişimi açık çok teknik olmayan daha basit araçlar çıkmaya başlayacaktır.Buda iki pilotun da araçtan azamiyi almasında büyük bir etken olacak.

    Sezona yavaş da başlansa F14 t ye göre radikal bir araç çıkmalı.

    1. Mclaren,Red bull ve Mercedes Ferrari’nin önünde olur.Ferrari’nin savaşacağı en iyi derece 7.liktir.Bu 2 pilotla puan alma mücadelesi verir.Siz de şimdiden bahaneleri sıralamaya hazır olsanız iyi olur.

      1. SCUDERlA FERRARI avatarı
        SCUDERlA FERRARI

        adamda honda motor verileri var çaktırmayın bukadar emin konuştuguna göre maklerında amcası calısıyor sanırım

        1. Onur Gentas avatarı

          Scooby do Ferrari: sen sürekli takım şahlanacak derken kimse sana demiyor nereden biliyorsun diye. Senin hangi yakının çalışıyor acaba merak ettim.

          1. onur Scooby do Ferrari değil SCUDERlA FERRARI dir ve kendisi çok saygı duyulan değerli bir yorumcudur

            ferrari çok büyük bi takım başkan geçen ne dedi ferrari 2015 te en az 3 zafer alacak eeee bu ne demek ferrari şahlanıyor demek hatta 2016 sonunda hız anlamında eşit olacağız diyor mc lareni red bullu williamsı hız anlamında geçeceğimize eminim

            1. Onur Gentas avatarı

              Rambo benim scooby do yazmam dikkatini çekiyor ama onun sürekli Maklerın yazması dikkatini çekmiyor sanırım. Hatta geçenlerde ben böyle yazarım kimsede karışamaz demişti. Sanırım adamına göre gözlerin görüyor senin.

          2. SCUDERlA FERRARI avatarı
            SCUDERlA FERRARI

            ferrari ölü topragını attı ve doğru bi yapılanmaya gitti daha bittiğini sanmayın bu daha başlangıç şu saatten sonra ekibe yeni beyinler katılırken arkaplanda ise ferrarinin güçlenmiş lobisi ferrarinin şampiyonluguna zemin hazırlayacak ve bunu kimse durduramaz artık, uyuyan dev uyandırıldı, alonsonun parasını hondadan alan maklerında durduramaz illegal test ile aracını adam eden mercedeste durduramaz bu tarihe kadar illegallikten uzak duran ferrariyi kızdırdılar artık bütün gri alanlar kullanılacaktır. Dediğim gibi korkunun ecele faydası yok yeni shumi dönemi en geç 2 yıl içinde başlamış olacak.

        2. Umarım biz yanılırız ama böyle olmayacak.Geçmiş yıllara bakarak bunu öngörebiliriz fakat sen hangi mantığa göre konuşuyorsun? Ben 88 yılına dayanarak bile bunun hakkında yorum yapabilirim.Üstelik Honda motorunu %100 geliştirebilecekken Ferrari sadece yarısını değiştirip geliştirebiliyor.Red bull da ise inanılmaz aero ve Newey faktörü var.Ferrari 7.likten öteye gidemez.Yine rakiplerinin sorun yaşamasını bekler.

    2. Şimdi benim anlamadığım şey şu; gemiyi hem terkedip hem de uzaklaştırılmak aynı anda nasıl oluyor ?

    3. Peki Alonso ve tayfası olmayan dığer, pilot ve tayfaları ne yapmış @Erendost onuda açıklarmısın?
      Oradaki dusuncelerını de merak edıyorum da, Hani Fernando ve takım içinde ki bir ekip Ferrariyi rezil rüsva edip takımdan tuyduler, peki ya şu diğer ekip neler yapmış? onuda açıkla bakalım, 3 sezon diğer pilotların topladığı puanı da podyumuda toplasan Alonsonun 1 senesınde kazandıklarına esdeger gelmıyor cok garıp 😉

  12. Büyük Başkan Sergio Marchionne önümüzdeki yıl 3 galibiyet sözü verdi mercedes dışında hangi takım böyle sözler verebiliyor hadi bana bir tane örnek gösterin çünkü yoktur

    hatta ve hatta 4 velhasıl 5 6 7 kez de kazanabiliriz

    daha önce dediğim gibi yeni dönemde mercedes ve ferrari kapışacak

    red bull renault takımı gerileme dönemine çoktan girdi yakında duraklama dönemine girecek vettel tam zamanında gemiyi terk etti yoksa arkalarda sürünecektik mc laren hondanın ne yapacağı meçhul büyük ihtimal onlardan da hızlı oluruz

    büyük başkanın dediği gibi 2016 nın 2. yarısında mercedesle hız anlamında eşit olacağız ve sebastian vettel abu dhabi de mührü basacak arkasından 2017 2018………………………………………………………… yeni kral gene rekor peşinde koşacak

    1. SCUDERlA FERRARI avatarı
      SCUDERlA FERRARI

      michael’ın rekorunu kıracaktır en az 4 sene şampiyonluk bekliyorum vettelden, rakamı 8 yapıp emekli olucaktır.

      1. 4 senede 4 yaris kazansin o bile bize yeter.Koskoca ferrarinin geldigi hale bak ya.Ben vettelden hicbisey beklemiyorum da raikonenden biseyler olmasi daha muhtemel.Bizim takim her ne pahasina olursa olsun alonsoyu tutabilmeliydi.Bu araci onun gibi kimse kullanamaz!

  13. Ferrarinin iyi olmasını herkes ister ben bi Alonso taraftarı olmakla beraber Ferrariden ayrılmasına rağmen Ferrarinin iyi işler yapmasını isterim ama Ferrrari 2009 dan bu yana ümit vermiyor zamana ayak uyduramıyor..

    Redbull takımı neden 2015 sezonunda motorda gelişim kaydederse 2. olur gözüyle bakıyoruz cunku 2014 te bunu yaptılar tur atamazken cok ıyı bı Williamsa rağmen yaptıkları ortada sorunlarını anlayıp cözüm üretmede suanda Redbulldan daha iyi bi takım yoktur …

    Ferrarinin sorunu ümit vaad edememesidir her takım hakkında fikir yurutebılırken Ferrari tam bi muammma!!!

  14. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    illüminati’den de destek aldığına göre Ferrari hızlanacak demektir.

    Aracın kodu 666 😀

  15. sürüm sürüm sürünsün bu Ferrari 666 yı tesrten göreler dağılsın kalsın yollarda.

  16. Furkan Ozcan avatarı

    Hızlı ya da yavaşı geçtim, yenilikçi bir araç istiyoruz artık. Yanlış felsefeyle istediğiniz kadar doğru işler yapın, sonuç değişmiyor çünkü.

  17. Son cumlelerden eskiden gosterise onem verdikleri ortaya cikiyor

  18. SCUDERlA FERRARI avatarı
    SCUDERlA FERRARI

    “Fakat bu aşamada aracın gelişimine daha fazla zaman ayrılmasını tercih ederim”
    Adamın dibi, arkandayız reyiz hedef 2016 şampiyonluğu

      1. SCUDERlA FERRARI avatarı
        SCUDERlA FERRARI

        en iyisini umut et, en kötüsüne hazırlan korkunun ecele faydası yok o ferrari 2-3 sene içerisinde şampiyon olacak buna hazırlayın kendinizi.

        1. Hayal aleminden çıkın gerçeklerle yüzleşin .Sıralamada uçan yarışta arkalarına dahi bakmayan Mercedes varken o dediğin hayalcilikten başka bir şey değil.

          1. ferrari çok mercedesler, redbullar gördü… ferrari sadece yorgun ve tatilden dönmeye karar verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir