Zetsche Rosberg’in Savaşçı Ruhundan Etkilendi

yazar:

kategori:

Mercedes Daimler Yönetim Kurulu Başkanı Dietrich Zetsche, Rosberg’in bu yıl ki performansından etkilendiğini söyledi.

Rosberg bu yıl şampiyonayı uzun süre lider götürmesine karşın sezonun ikinci yarısında Lewis Hamilton’ın özellikle yarışlarda gösterdiği performansın gerisinde kalmış ve şampiyonluğu takım arkadaşına kaptırmıştı.

Nico Rosberg’e mektup yazan Zetsche, sezonun son yarışında araçta yaşanan performansa rağmen yarışa devam etmesini henüz unutamadığını söylüyor.

Zetsche “Sadece damalı bayrak değil. Bu bir prensip meselesi. Asla pes etme. Bu tutum son yıllarda adım adım başarıya giden ekibimiz içinde aynı yoldur” dedi.


Yorumlar

“Zetsche Rosberg’in Savaşçı Ruhundan Etkilendi” için 4 yanıt

  1. SCUDERlA FERRARI avatarı
    SCUDERlA FERRARI

    büyük üçkağıt döndü f1 de bu sezon, demedi demeyin önümüzdeki sezonun şampiyonu rosberg’dir

    1. ne üç kağıdı olabilir? sezon boyunca rosbergin aracı rayda gidercesine yarışırken, hamilton kayıp durdu. Mercedes tamamen adil olsaydı iş son yarışa kalmadan Hamilton şampiyon olurdu.

      1. SCUDERlA FERRARI avatarı
        SCUDERlA FERRARI

        tamda dediğin gibi ilk yarı ibre rosbergdeydi normal şartlarda rosbergi şampiyon yapacaklardı ancak alonso faktörü ve ferrarideki durumladan dolayı hamıltonun olası bir 2. likte dşrekmen raikonenin yerine geçebilirdi bu yüzden merso ham ı kaptırmamak için bir sene şampiyon yapmıştır. önümüzdeki sezon %1000 Rosberg şampiyondur.

        1. SCUDERlA FERRARI adamın kralısın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir